Το ξανασκέφτεται ο Τσίπρας για τον ανασχηματισμό!





«Πρώτα θα ανασχηματίσουμε το κόμμα και μετά την κυβέρνηση» είπε ο ίδιος στο περιθώριο του συνεδρίου

Δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει τις δημοσιογραφικές πληροφορίες ο πρωθυπουργός ότι αμέσως μετά το συνέδριο, τη Δευτέρα δηλαδή μπαίνει στην τελική ευθεία το θέμα του ανασχηματισμού. Πριν από λίγο σε συζήτηση με δημοσιογράφους που είχε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει λίγο πιο πίσω η απόφασή για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.. «Δεν πρόκειται να γίνουν αιφνιδιασμοί. Πρώτα θα ανασχηματίσουμε το κόμμα και μετά την κυβέρνηση» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

«Μη βιάζεστε με τον ανασχηματισμό. Κάθε πράγμα στον καιρό του» συνέχισε. Ουσιαστικά έβαλε έτσι σε δεύτερο πλάνο τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό οι ανασχηματισμοί ποτέ δεν προαναγγέλονται. Είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός θέλει τον χρόνο του για τις αλλαγές και το κυριότερο, θέλει να μην δημιουργηθούν επιπλέον γκρίνιες με τις αλλαγές που ο ίδιος θα αποφασίσει.

Για την τροπολογία Παππά και τη λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης επισήμανε ότι «βλέπω αντιφάσεις για το ΕΣΡ. Οι μισοί το θέλουν και οι μισοί όχι».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του