ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΒΡΑΖΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ! ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ: ΟΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ – ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ





Η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον Νόμο Παππά και ουσιαστικά ακύρωσε τον διαγωνισμό για τις 4 τηλεοπτικές άδειες έχει προκαλέσει θύελλα στις τάξεις των καναλαρχών που βλέπουν να τινάζονται στον αέρα τα όποια επιχειρηματικά τους σχέδια.

Η δυσαρέσκεια είναι έντονη για τους κυβερνητικούς χειρισμούς που όπως αποδείχτηκε ήταν λανθασμένοι και οδήγησαν σε αδιέξοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους καναλάρχες διαμορφώνονται τρεις ομάδες:

Στην πρώτη ανήκουν οι νέοι αγριεμένοι. Πρόκειται για τους επιχειρηματίες που δεν είχαν και απέκτησαν τηλεοπτική άδεια με τις διαδικασίες που κίνησε η Κυβέρνηση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλάει για «αστεία πράγματα» και αναρωτιέται «ποιος σοβαρός επιχειρηματίας μπορεί να επενδύσει έτσι;» ενώ από Ιβάν Σαββίδης φέρεται να παγώνει κάθε σχεδιασμό για το στήσιμο νέου καναλιού.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι εντός και δυσαρεστημένοι:Πρόκειται για παλαιούς καναλάρχες που εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια με τον διαγωνισμό Παππά. Θεοδωρής Κυριακού και Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» θεωρούν ότι μπήκαν σε μια περιπέτεια άνευ αντικρίσματος.

Στην τρίτη κατηγορία είναι οι εκτός και προβληματισμένοι, οι καναλάρχες δηλαδή που δεν πήραν τηλεοπτική άδεια στον διαγωνισμό Παππά και τώρα Γιάννης Βαρδινογιάννης και Δημήτρης Κοντομηνάς σκέφτονται πολύ σοβαρά αν αξίζει τελικά να μπουν στο «νόμο – γέφυρα» που ετοιμάζει η Κυβέρνηση μέχρι να δοθούν οι τελικές άδειες χωρίς να γνωρίζει πότε και πώς θα δοθούν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του