ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Τελειώνουν τον Άδωνι από τη Νέα Δημοκρατία






Κορυφώνονται, αλλά κυρίως εκδηλώνονται οι αντιδράσεις που προκάλεσε στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την Αριστερά. Μπορεί να έσπευσε και ο ίδιος να αναιρέσει τα όσα είπε, όμως από το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δέχεται και τις επικρίσεις από κορυφαία στελέχη του κόμματος, με πρώτο τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Ο κ. Κουμουτσάκος που λόγω και της ιδιότητάς του, εκφράζει την γραμμή, αλλά και την άποψη του κόμματος για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και για την γραμμή του κόμματος, μίλησε για λάθος δήλωση του Άδωνι Γεωργίαδη, η οποία δεν έπρεπε να είχε διατυπωθεί. Μάλιστα, ο κ. Κουμουτσάκος βάζοντας στο κάδρο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπογράμμισε πως την θέση του κόμματος την εξέφρασε ο ίδιος ο πρόεδρος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν πια διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς, κέντρου και αριστεράς, αλλά μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM» ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε: «Προφανώς ήταν μια λάθος δήλωση. Γι αυτό και ο κ. Γεωργιάδης την ανασκεύασε χθες στη Βουλή. Από εκεί και πέρα όμως πάμε στην πολιτική ουσία του θέματος. Η θέση του κόμματος εκφράζεται από τον πρόεδρό του και χθες, επισκεπτόμενος την Ελευσίνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε και σχεδόν είναι τα λόγια του ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς, κέντρου και αριστεράς αλλά μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας από τη μία πλευρά και λαϊκισμού και ψέματος από την άλλη», απάντησε ο κ. Κουμουτσάκος σε ερώτηση για τη δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την Αριστερά και πρόσθεσε: «Να λοιπόν το στίγμα, το ιδεολογικό αλλά και αυτό το ιδεολογικό στίγμα που εξέπεμψε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε να επιβεβαιώσει αυτά που λέει η ιδρυτική μας διακήρυξη όπως την κληροδότησε στις επόμενες γενεές Νεοδημοκρατών ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, όπου λέει ότι η Ν.Δ. υπηρετεί πάντα τα αληθινά συμφέροντα του έθνους που βρίσκονται πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου, της Αριστεράς. Θυμίζω άλλωστε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής σε μια ιστορική απόφαση νομιμοποίησε τη δράση του Κομμουνιστικού Κόμματος. Αυτή είναι η ιδεολογική φυσιογνωμία της ΝΔ και σας εξήγησα ότι οι δηλώσεις Γεωργιάδη ήταν μια λάθος δήλωση γι αυτό άλλωστε ο ίδιος ανασκεύασε μέσα στο κοινοβούλιο».

Τζιτζικώστας: Δεν επιθυμώ να σχολιάσω τοποθετήσεις ανθρώπων με τους οποίους διαφωνώ ριζικά

«Αλίμονο αν κάποιος γενικεύει και χαρακτηρίζει την Αριστερά και την πορεία της, με βάση το τι κάνει μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων σήμερα στη χώρα», σημείωσε από την πλευρά του και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σχολιάζοντας την δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, ενω μάλιστα τόνισε με έμφαση: «Δεν επιθυμώ να σχολιάσω τοποθετήσεις ανθρώπων με τους οποίους διαφωνώ ριζικά και για τους οποίους έχω εκφράσει τη γνώμη μου στο παρελθόν».

parapolitika.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του