ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 14-11 ΕΚΤΑΚΤΟ: Το ΣτΕ έκρινε ως «αντισυνταγματικό» το νόμο Παππά για τα κανάλια! - Ακυρη η διαδικασία




Αντισυνταγματικός κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο νόμος Παπά για τα κανάλια με ψήφους 14-11 και ως εκ τούτου καταργείται η μέχρι στιγμής διαδικασία.

Κανονικά τα χρήματα του διαγωνισμού επιστρέφονται στους πλειοδοτήσαντες και οι Ε.Μαρινάκης και Ι.Σαββίδης μένουν χωρίς κανάλι, εκτός και αν αγοράσουν ή εισέλθουν ως συνεταίροι σε κάποιο από τα υπάρχοντα.

Υπάρχει και μία εκτίμηση που λέει ότι σε Σκάϊ και Αντέννα, θα παρκρατηθούν τυχόν οικονομικές υποχρεώσεις πριν τους επιστρέψουν τα λεφτά.

Με την απόφαση του ΣτΕ ο νόμος Παππά ουσιαστικά αποσύρεται εξ ολοκλήρου, καθώς το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο δεν έδωσε καμία προθεσμία για διορθώσεις στο νόμο, μετά από συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.
Στην πράξη, αυτό σημαίνει πως ο διαγωνισμός για τις τέσσερις άδειες είναι άκυρος και ως μη γενόμενος. Τα κανάλια που δεν έλαβαν άδεια θα συνεχίσουν να εκπέμπουν με την προσωρική άδεια.

Το κτύπημα για την κυβέρνηση είναι πολύ ισχυρό, αν και δεν λείπουν αυτοί που ισχυρίζονται ότι "Την βολεύει η εξέλιξη" όσο και αν ακούγεται παράδοξο...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του