Κρανιδιώτης: Να αποκατασταθούν οι εθνικές ιδέες





Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά την προσκύνηση των εικόνων του Αγίου Δημητρίου και της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στα Ταμπούρια για τη σημερινή εορτή και την επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης , προέβη στην ακόλουθη δήλωση για τη σημερινή εορτή και την επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης:
«Χρόνια Πολλά, υγεία και δύναμη στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες. Το πλήθος των πιστών κι η μακρά αναμονή για την προσκύνηση σήμερα είναι η καλύτερη απάντηση στις μάταιες επιθέσεις των μηδενιστών εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας, της Κιβωτού της ταυτότητας του Έθνους.
Σαν σήμερα ο αγωνιζόμενος στα πεδία των μαχών και στην Ελληνική Λίμνη του Αιγαίου
στρατευμένος λαός, σε πλήρη ενότητα και ομοψυχία με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, απελευθέρωσε την Θεσσαλονίκη, στον πρώτο κύκλο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Βαλκανικών Πολέμων, που υπερδιπλασίασαν την Ελλάδα κι ενέταξαν στον εθνικό κορμό πλήθος υπόδουλων ως τότε αδελφών μας.
Οι νίκες αυτές κατέστησαν εφικτές χάρις στην απαράμιλλη γενναιότητα και τις θυσίες του μαχόμενου Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού μας, στις πρόνοιες και την αποφασιστικότητα της ηγεσίας αλλά και στην ανυπαρξία τότε της μηδενιστικής αριστεράς. Οι «απόστολοι του μαρασμού» δεν είχαν ακόμη καταφέρει να σπείρουν τον διχασμό, το μίσος και τον ανθελληνισμό μέσα στον ίδιο τον λαό και να αρπάξουν την ήττα από τα σαγόνια της νίκης.
Η αποκατάσταση των εθνικών ιδεών, η ήττα των δυνάμεων της μισελληνικής παρακμής και μια αποφασιστική ηγεσία θα δώσουν πάλι στην Πατρίδα δυναμική και περηφάνεια αντάξια των Ηρώων, που σαν σήμερα έκαναν το εθνικό όνειρο πραγματικότητα, ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή, στρατιωτική, κοινωνική και οικονομική».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του