ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ - ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ μεταξύ Αντιδημάρχου και Αντιπεριφεριάρχη! Πήγε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο... (βίντεο)




Αγριος καβγάς ξέσπασε σε δρόμο της Ναυπάκτου , με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του δήμου Ναυπακτίας να επιτίθεται φραστικά στην αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας.

Ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς θεώρησε υπεύθυνη την αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά που δεν εκλήθη στην σύσκεψη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου με θέμα τις πρόσφατες πλημμύρες.

Σύμφωνα με το nafpaktianews, ο καβγάς στήθηκε στην μέση του δρόμου, με τον κ. Κοτσανά να βρίσκεται εκτός εαυτού και παραλίγο να πατήσει με το αυτοκίνητό την αντιπεριφερειάρχη όταν έφευγε από το σημείο με το αυτοκίνητό του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του