Τα εκρηκτικά στον Σόιμπλε στάλθηκαν από τον… Άδωνι Γεωργιάδη!





Ο Έλληνας αποστολέας είχε το όνομα «Άδωνις Γεωργιάδης» αναφέρουν Γερμανικά ΜΜΕ!

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στο Βερολίνο, καθώς οι αρχές εντόπισαν πακέτο με εκρηκτικά στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον ίδιο τον «τσάρο» Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Κατά πληροφορίες γερμανικής εφημερίδας, η διεύθυνση του αποστολέα ήταν ελληνική –κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από επίσημα χείλη!!! Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η γερμανική αστυνομία έχει ήδη επιβεβαιώσει το περιστατικό και διαβεβαίωσε ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Ως αποστολέας εμφανίζεται ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης και μάλιστα διεύθυνση αποστολής εμφανίζεται αυτή του πολιτικού του γραφείου.

Αμέσως μόλις έγινε αυτό γνωστό ο Αδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε την πληροφορία με μια ανάρτησή του στο twitter, όπου έγραφε: Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίησή μου από τρομοκράτες είναι συνεχής.
Να θυμίσουμε ότι μόλις χθες βράδυ το βιβλιοπωλείο του Αντιπροέδρου της ΝΔ στην Κηφισιά είχε γίνει στόχος αγνώστων με εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια.
Το δέμα εντοπίστηκε από εργαζόμενο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών το πρωί της Τετάρτης και αμέσως εκλήθησαν στο σημείο άντρες της ομάδας πυροτεχνουργών.
Μόλις οι πυροτεχνουργοί αντελήφθησαν ότι το πακέτο περιείχε όντως εκρηκτικές ύλες, το απομάκρυναν από το σημείο και προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην περιοχή Grunewald, νοτιοδυτικά του Βερολίνου.

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα, το ύποπτο δέμα περιείχε πράγματι εκρηκτικά. Όπως άφησαν να εννοηθεί οι γερμανικές αρχές, τα εκρηκτικά εξουδετερώθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, το ύποπτο πακέτο προριζόταν για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας σημειώνει πως στον εκρηκτικό σύνδεσμο συμπεριλαμβάνονταν ισχυρές κροτίδες και καλώδια, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει τραυματισμό ή ζημιές.

Τα καλώδια του εκρηκτικού μηχανισμού εντοπίστηκαν, όταν πέρασαν τις ακτίνες Χ του υπουργείου. Οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κτίριο, ενώ εκκενώθηκε και το ταχυδρομείο, που βρίσκεται κοντά στο ΥΠΟΙΚ.

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα από την αστυνομία, το πακέτο περιείχε εκρηκτική ύλη, που χρησιμοποιείται για την παρασκευή πυροτεχνημάτων και θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμούς κατά το άνοιγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Märkische Allgemeine, ο παραλήπτης ήταν ο ίδιος ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ ως αποστολέας εμφανιζόταν μία διεύθυνση στην Ελλάδα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του