ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ! ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ! ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ-ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ… TI ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! (ΦΩΤΟ)







Διαβάστε το δελτίο τύπου της Αστυνομίας

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 46χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε στις 13-2-2017 στην περιοχή του Γέρακα

Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος δύο υπηκόων Πακιστάν ηλικίας 28 και 33 ετών οι οποίοι αναζητούνται

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 46χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 13-2-2017, εντός της οικίας του στον Γέρακα.

Οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα έρευνας και όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί διάφορα αντικείμενα, ενώ δεν παρατηρήθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα εισόδου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός.

Όπως προέκυψε από την έρευνα και την ενδελεχή συνδυαστική αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28 και 33 ετών.

Περαιτέρω και μετά από αναζήτηση, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες μετά την ανθρωποκτονία διέφυγαν στο Πακιστάν.

Η σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση και Διεθνών ενταλμάτων σύλληψης.

Επιπρόσθετα υπεβλήθη αίτημα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των δραστών.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Δύο Πακιστανοί, ηλικίας 33 και 28 ετών, οι οποίοι γνωρίστηκαν στο facebook, είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας του ιερέα Ιερόθεου Καμίτση πριν ένα μήνα μέσα στο σπίτι του στο Γέρακα Αττικής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να φτάσουν στους δύο δράστες αφού ξεκλείδωσαν συνομιλίες που είχε ο 28χρονος Αλί ( ο ένας από τους δολοφόνους) με τον ιερέα και στη συνέχεια να ταυτοποιήσουν το dna των δύο αλλοδαπών . Όμως παρά τις αναζητήσεις μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί πουθενά και όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια λίγες ώρες μετά το έγκλημα έφυγαν αεροπορικώς για το Πακιστάν.



Όπως έχει διαπιστωθεί οι δράστες είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη, ακτοπλοϊκώς από τα Χανιά στις 13 Φεβρουαρίου προκειμένου ο ιερέας να τους βοηθήσει να βγάλουν άδειες παραμονής στη χώρα μας. Το ραντέβου κλείστηκε για το σπίτι του ιερέα, ο οποίος και άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του. Η Αστυνομία περιμένει την εισαγγελική διάταξη προκειμένου να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και οι φωτογραφίες τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πιθανότατα κίνητρο της άγριας δολοφονίας ήταν η ληστεία όμως οι έρευνες ακόμη συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι δράστες, φέρονται να έχουν αρπάξει από το σπίτι του άτυχου ιερέα 4.000 – 5.000 ευρώ, ενώ στο σπίτι βρέθηκε ένα σπασμένο έπιπλο μέσα από το οποίο έλειπαν κοσμήματα και ιερατικά άμφια.


Οι αστυνομικοί αφού διαπίστωσαν ότι οι δράστες ήταν οι δυο Πακιστανοί που δούλευαν σε μια φάρμα στα Χανιά, μετέβησαν στην Κρήτη και ταυτοποίησαν το dna που βρέθηκε στο σπίτι του παπά με αυτό στα ρούχα που άφησαν στο αγρόκτημα οι αλλοδαποί δράστες.

Ο 46χρονος ιερέας Ιερόθεος ο οποίος λειτουργούσε στον Άγιο Γεώργιο Πεντέλης βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 13ης Φεβρουαρίου μέσα στο διαμέρισμά του στο Γέρακα. Η Αστυνομία ενημερώθηκε από ένα φίλο του άτυχου ιερέα που τον αναζητούσε και δεν μπορούσε να τον βρει πουθενά και μπαίνοντας στο διαμέρισμα τον εντόπισαν νεκρό και δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι. Ο θάνατος ήταν μαρτυρικός και προήλθε από ασφυξία.



Σε αυτό το διαμέρισμα στην οδό Ναυπλίου βρέθηκε άγρια δολοφονημένος ο ιερέας



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του