Ποτέ θα πληρωθεί η εξισωτική, υπόλοιπα βασικής και βιολογικά προηγούμενων ετών






Μια σειρά πληρωμών που σύμφωνα με το ΥπΑΑΤ έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο του Πάσχα (λίγο πριν ή λίγο μετά) αναμένουν οι αγρότες. Αυτές σύμφωνα με όσα μας αναφέρουν αφορούν υπόλοιπα της εξισωτικής αποζημίωσης, της βασικής ενίσχυσης και του πρασινίσματος καθώς και τις πληρωμές ανειλημμένων υποχρεώσεων προγραμμάτων του παλιού ΠΑΑ (π.χ. βιολογικά του 2015).



Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πρόγραμμα των βιολογικών αποτελούν αρκετοί παραγωγοί από το Κιλκίς που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα. Σύμφωνα με όσα μας ανέφεραν, αν και στην υπόλοιπη χώρα οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν λάβει τις ενισχύσεις που τους αντιστοιχούσαν για το έτος 2014, εκείνοι (περίπου 700 παραγωγοί) δεν έχουν δει… ούτε ένα ευρώ. Επίσης, όπως μας τόνισαν, εκτός του 2014 δεν έχουν λάβει ακόμα την ενίσχυση για τα έτη 2015 και 2016.

Σε ερώτησή μας, γιατί παρά το γεγονός ότι στην υπόλοιπη χώρα οι συνάδελφοί τους έχουν πληρωθεί και αυτοί όχι, απέδωσαν αυτή την καθυστέρηση στην κωλυσιεργία της αρμόδιας ΔΑΟΚ να αποστείλει τους σχετικούς φακέλους στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ypaithros.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του