Η Ραχήλ Μακρή φτιάχνει… κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης»!






Την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα αναμένεται να ανακοινώσει ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, η Ραχήλ Μακρή. Η… πρώην βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ βάφτισε το νέο φορέα, «Μέτωπο Νίκης».
Η Ραχήλ Μακρή θα βρεθεί στην Κρήτη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Mαρτίου στο Μελιδόνι, στο Ρέθυμνο.
Η Ραχήλ Μακρή θα φτάσει στο Ηράκλειο το απόγευμα της Παρασκευής, όπου θα έχει συνάντηση με μέλη κινημάτων τα οποία δραστηριοποιούνται ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Το Σαββάτο 25 Μαρτίου, θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.
Μετά το πέρας της παρέλασης, θα επισκεφτεί το σπήλαιο του Μελιδονίου, στο Ρέθυμνο, όπου θα αποτιμήσει φόρο τιμής στους ήρωες, οι οποίοι αρνήθηκαν να παραδοθούν στους Οθωμανούς κατακτητές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του