Βροχή από μολότοφ σε σπίτια που μένουν τσιγγάνοι στο Μενίδι…






Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι για την εγκληματικότητα στην περιοχή

Βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι χθες το βράδυ του Σαββάτου σε σπίτια που μένουν Ρομά στο Μενίδι. Σε ένα από αυτά είχαν βρεθεί από την Αστυνομία κάλυκες όπλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το σπίτι στο οποίο διαμένει ο 23χρονος Ρομά ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου μετά την ομολογία του ότι το βράδυ της Πέμπτης, όταν δηλαδή σκοτώθηκε ο 11χρονος μαθητής από σφαίρα στο κεφάλι, ο ίδιος είχε ρίξει πυροβολισμούς με καραμπίνα.

Είχε προηγηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκατοντάδων κατοίκων της πόλης, για την εγκληματικότητα που μαστίζει την περιοχή. Στη διάρκεια της διαμαρτυρίας, ορισμένοι που φορούσαν κουκούλες, εκτόξευσαν μολότοφ και σε άλλα σπίτια που ανήκουν σε Ρομά.

Νωρίτερα το πρωί, είχε συλληφθεί ένας 23χρονος Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε με καραμπίνα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, οπότε έχασε τη ζωή του από σφαίρα ο 11χρονος μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.

Παράλληλα, έξω από το σπίτι του νεαρού Ρομά είχαν βρεθεί πολλοί κάλυκες αλλά όχι κάποιο όπλο.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι του 23χρονου έγινε γλέντι την Πέμπτη επειδή αφέθηκαν ελεύθερα, με εντολή εισαγγελέα, δύο συγγενικά του πρόσωπα που είχαν συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Το πρωί του Σαββάτου εκτός από τον 23χρονο, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα και έτσι συνολικά οι συλλήψεις έχουν φτάσει τις έξι, ενώ οι προσαγωγές τις τριάντα τέσσερις.

Περίπου 50 αστυνομικοί συνεχίζουν να πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου βρίσκεται το 6ο Δημοτικό Σχολείο και ειδικά στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά, ενώ όλος ο χώρος ερευνάται σπιθαμή προς σπιθαμή.

Στις 11 το πρωί, έπεσε η αυλαία της τραγωδίας, με την κηδεία του 11χρονου μαθητή, που έγινε μέσα σε βαρύ πένθος και οργή, στο νεκροταφείο Μενιδίου. – See more at: http://www.tanea.gr/news/greece/article/5451500/synelaban-23xrono-roma-gia-thn-ypothesh-me-ton-nekro-mathhth/#sthash.eQB4L8Xs.dpuf

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του