ΣΟΚ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ... (ΕΓΓΡΑΦΑ)



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, έχει δείξει πάρα πολλές φορές και με το λόγο του αλλά και με τις πράξεις του ότι δεν σέβεται κανέναν και τίποτα, ενώ πολλές φορές έχει δείξει και την τραμπούκικη πλευρά του.
Μια αποκάλυψη από το μακρινό 1989 έρχεται να δείξει ότι προφανώς ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του είναι δείγμα της κομμουνιστικής του ταυτότητος.
Τον Απρίλιο του 1989 ο Μητροπολίτης Κονίτσης Σεβαστιανός είχε μεταβεί στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής για να περιγράψει τα όσα ζουν στον «κομμουνιστικό παράδεισο» οι Έλληνες της Αλβανίας.
Τότε, μια ομάδα από Κουμμουνιστική Νεολαία Ελλάδος (ΚΝΕ) εισέβαλε στο χώρο με έναν εξ αυτών να είναι και ο κύριος Πολάκης, κι αφού πρώτα προσπάθησαν να ακυρώσουν της εκδήλωση ρίχνοντας το ρεύμα στη συνέχεια τραμπούκισαν φοιτητές και απέστειλαν στους διοργανωτές τελεσίγραφο δια στόματος του Παύλου Πολάκη ότι «ή θα φύγετε ή θα σας πετάξουμε με τις κλωτσιές».

Ταυτόχρονα φώναζαν στον σεβαστό Μητροπολίτη «Σεβαστιανέ φασίστα» και «θάνατος στους εθνικιστές». Μάλιστα έστειλαν και έναν φοιτητή στο νοσοκομείο πολύ βαριά τραυματισμένο.
Αυτά όλα δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας, αντιθέτως τα είχε γράψει η εφημερίδα «Βορειοηπειρώτικον Βήμα» με τίτλο «Κτηνώδης επίθεση της ΚΝΕ».
Μάλιστα, όπως θα δείτε, γίνεται ειδική αναφορά στον κύριο Πολάκη (τον οποίο εκ παραδρομής γράφουν «Τ. Πολάκη» αντί «Π. Πολάκη»):
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν γίνει σήμερα υπουργοί. Τραμπούκοι και άνθρωποι που μισούν κάθε τι Ελληνικό. Είναι πραγματικά κρίμα που έχει φτάσει η χώρα μας σε αυτή την κατάντια...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του