Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης


2221433 (1)
«Μπλόκο» σε περίπου 20 κιλά (!) κοκαΐνη έβαλαν την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Καρδίτσας.

Ένταλματα σύλληψης  εκδόθηκαν για 14 άτομα,από τις αμερικανικές αρχές για εννέα Τούρκους πράκτορες ασφαλείας  και τρεις Τούρκους αστυνομικούς, που είχαν εμπλακεί στα επεισόδια της Ουάσινγκτον κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ερντογάν.
Δύο ήδη έχουν συλληφθεί. Οι υπόλοιποι θα συλληφθούν τώρα.
Η επίσκεψη του Ερντογάν προκάλεσε οργή στην αμερικανική κοινή γνώμη μετά από βίντεο που προβλήθηκε με τους φρουρούς και τους οπαδούς του Ερντογάν να επιτίθενται τ σε ομάδα διαδηλωτών έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας στις 16 Μαΐου. Οι μάρτυρες δήλωσαν ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι άνδρες  ασφαλείας επιτέθηκαν αναίτια στους διαδηλωτές.
Αμερικανοί αξιωματούχοι επέκριναν έντονα την κυβέρνηση της Τουρκίας και τις δυνάμεις ασφαλείας του Ερντογάν . Δείτε τι μεταδίδει το Fox News.
νη έβαλαν την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Καρδίτσας.
Περίπου 10 κιλά κοκαΐνη βρέθηκαν στην κατοχή του επιχειρηματία Θανάση Καρατζούνη, ο οποίος μάλιστα φέρεται να κατείχε και μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους περίπου 100.000 ευρώ.
Τα υπόλοιπα 10 τα είχε μαζί του ένας φερόμενος ως συνεργός του από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη στη Θήβα και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε τον επιχειρηματία, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.
Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα, ανέφεραν ότι η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επιχειρηματία ξεκίνησε έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία της Δίωξης της Αθήνας και έκαναν λόγο για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.
Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, εντός της ημέρας αναμένονται κι άλλες συλλήψεις, καθώς τα στελέχη της Δίωξης φέρονται να έχουν εντοπίσει και άλλους εμπλεκομένους στην υπόθεση.
Για την επιχείρηση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Το προφίλ του επιχειρηματία
Ο Αθανάσιος Καρατζούνης, επονομαζόμενος και Σάκης, είναι πολύ γνωστός στη Θεσσαλία και βεβαίως στα Τρίκαλα, όπου υπήρξε και πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ΠΑΕ.
Είναι ιδιοκτήτης παρασκευαστηρίου-συσκευαστηρίου ντομάτας έξω από τα Τρίκαλα, ενώ υπήρξε επί μακρόν εμπορικός αντιπρόσωπος μεγάλης καπνοβιομηχανίας. Στο παρελθόν, συγγενικό του πρόσωπο είχε εμπλακεί σε υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων. Πρωτοδίκως τόσο ο επιχειρηματίας όσο και το συγγενικό του πρόσωπο είχαν καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση. Άσκησαν έφεση και στο Εφετείο αθωώθηκαν. Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια και ορισμένες από τις πτυχές της ακόμη εκδικάζονται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του