ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ- ΠΑΓΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ….


EKTAKTO GIA EKSOFILO MAKELEIO
Καταιγιστικές εξελίξεις στην Ουάσινκγτον στην υπόθεση των πρωτοφανών βιαιοπραγιών και επεισοδίων από αντρες της Φρουράς του Ερντογάν και μέλη της Πρεσβείας στην Ουάσινγκτον, όταν μαζί με άλλους Τούρκους είχαν ξυλοκοπήσει άγρια ειρηνικούς Αμερικανούς διαδηλωτές Κουρδικής και Αρμενικής καταγωγής! Oπως ενημερώθηκε ο Hellas FM, πριν λίγη ώρα αστυνομικοί στην Ουάσινγκτον ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ δύο από τους Τούρκους που συμμετείχαν στα επεισόδια που είχαν προκαλέσει την οργή της Αμερικανικής Κυβέρνησης.

fca7f43502c246e09719369a1a6fefe3_L
ρεπορτάζ Δημήτρης Φιλιππίδης
Το StateDepartment επιβεβαίωσε την είδηση δίνοντας τα ονοματα των συλληφθέντων στην δημοσιότητα. Πρόκειται για τον EyupYildirim, 50 ετών, κάτοικο NewJersey, ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας και τον SinanNarin, κάτοικο Βιρτζίνια. Ο Yildirim κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης και απρόκλητη επίθεση και ο Narin γαι συμμετοχή στις επιθέσεις!
Εκπρόσωπος του StateDepartment δήλωσε ότι ήδη οι ερευνες έχουν προχωρήσει με την χρήση των καμερών στην περιοχή που έλαβαν χώρα τα επεισόδια έξω από την Οικία του Τούρκου Πρέσβη, ενώ υπογράμμισε ότι θα γίνουν όλα τα απαιτούμενα βήματα για την απόδοση δικαιοσύνης.
www.hellasfm.us/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του