ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ απάντηση ΓΑΠ στον Τσίπρα: «Πάμε τώρα Καστελόριζο να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας...»


Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα από τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά την αναφορά του πρωθυπουργού στο Καστελόριζο και το πρώτο μνημόνιο κατά τη διάρκεια του διαλόγου του σήμερα με τη Φώφη Γεννηματά.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο, θα πάρω και τον Γιώργο μαζί, σε ένα χρόνο».

Ο πρώην πρωθυπουργός μέσω twitter απάντησε στην Αλέξη Τσίπρα: «Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης & εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας!».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του