ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ! ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για το συλλαλητήριο και τις «χορηγίες» του...




Nikos Roussis Αίντε κοθώνια, πάλι μέσα έπεσα.
Ρώτησα, προχθές, με νόημα ποιοί πλερώσανε για την μεταφορά του πλήθους, απ' όλη την Ελλάδα, στο συλλαλητήριο της Σαλονίκης και πέσατε να με φάτε.
Τωρα φάτε στη μάπα, αυτά που λέει ο Βασίλης Μαυροσκάς -μέλος μέχρι προχθές της δημοτικής κίνησης «Κίνηση Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν Ακομμάτιστοι Πολίτες», από την οποία προήλθε η «Συντονιστική Επιτροπή» του συλλαλητηρίου και ο οποιος αποχώρησε, καταγγέλοντας τους.
«την 14/1 συζητήθηκαν και οι οικονομικές ανάγκες της εκδήλωσης. Μ’ έκπληξη άκουσα από τα δυο προαναφερόμενα μέλη της επιτροπής φαραωνικά σχέδια, για αερόστατα, 500.000 φέιγ-βολάν, μικροφωνικές εγκαταστάσεις που να καλύπτουν ολόκληρη την έκταση της παραλίας και το κυριότερο.... διαβεβαιώσεις ότι όλα έχουν καλυφτεί από χορηγίες, αλλά δεν άκουσα κανένα όνομα χορηγού!"
Τώρα που θα βγούνε στη φόρα και τα ονόματα των ελληνοαμερικάνων χορηγών ανακράξτε
"Η Μακεδονία είναι ελληνική και που να πάρουμε εμείς τα ζώα χαμπάρι"
-----------------------------
Σε σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο «για τη Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη προχωρά ο Βασίλης Μαυροσκάς, εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου μέσω της δημοτικής κίνησης «Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν».
Ο αγροτοσυνδικαλιστής κάνει λόγο για αυθαίρετες ενέργειες από μέλη της συντονιστικής επιτροπής, επιβολή του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου παρά την αρνητική άποψη της Επιτροπής και -το βασικότερο- «σκοτεινές» χορηγίες για την κάλυψη των υπέρογκων εξόδων της διοργάνωσης.
«Αφήνω τη μυρωδιά της καμαρίλας σε όσους μπορούν να την αντέξουν αλλά και είναι πρόθυμοι να την υπηρετήσουν», καταλήγει.

Βασίλης Μαυροσκάς

την Κυριακή
ενα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που δε βγηκε ποτε. οχι γιατι φοβηθηκα τα πιθανα μελλοντικα αναχωματα του πολιτικου συστηματος και τα οργανα του. δεν δημοσιευθηκε, επειδη σεβαστηκα την επιθυμια πολλων ανθρωπων που εκτιμω, οι οποιοι με παρακαλεσαν να μην μιλησω και κινδυνεψει <<η λαυρα της καρδιας και της ψυχης>> οπως χαρακτηριστικα ανεφερε ενας σεβασμιος ιερωμενος.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετα τις τελευταιες εξελιξεις αποφασισα ν αποχωρησω απο την συντονιστικη επιτροπη του συλλαλητηριου για την Μακεδονια για του εξής λόγους:
1) τα μελη της συν/κης κ.Όθων Ιακωβίδης και κ.Μιχαήλ Πατσίκας, ενεργουν αυτοβουλως, χωρίς να σεβονται τις αποφασεις της επιτροπης, συμπεριφερονται αλλαζονικα και το κυριοτερο, προσπαθουν να δώσουν πολιτικη χροιά στο συλλαλητηριο. πιο συγκεκριμενα. αποφασισαμε την 14/1 σε συσκεψη μας, να μην υπαρχει κεντρικος ομιλητης στην εκδηλωση της 21/1, επειδη κριναμε οτι δεν υπάρχει πολιτικό η αλλο πρόσωπο που να εκφράζει το σύνολο του λαού στη συγκεκριμένη στιγμή . ενα απο τα ονοματα που προταθηκε, αλλα το απορριψαμε με ψήφους 6-2 ηταν του κ. φραγκουλη για τον οποιο οι δυο προαναφερομενοι κύριοι εδωσαν σκληρη μαχη να τον επιβαλλουν. επισης, αποφασισαμε ομοφωνα ν απευθυνει ολιγολεπτο χαιρετισμο ενας ιερωμενος.δεν συζητησαμε κανενα αλλο ονομα και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για την επομενη ημερα. η συναντηση αυτη ομως δεν πραγματοποιηθηκε ποτε!!!!!
με εκπληξη τοσο δικη μου, οσο και αλλων μελων του συν/κου, ειδαμε ν αναρτωνται στα μεσα κοινωνικής δικτυωσης ονοματα ομιλητων, μεταξύ των οποίων υπηρχε το ονομα του ιερωμένου αλλα και του στρατηγου Φραγκουλη καθώς κι αλλων, τα ονοματα των οποιων οχι μονο ποτε δεν συζητηθηκαν αλλα και καποιοι απ αυτους εχουν κομματικη ταυτοτητα.
2) επισης την 14/1 συζητηθηκαν και οι οικονομικες αναγκες της εκδηλωσης. μ εκπληξη, ακουσα απο τα δυο προαναφερομενα μελη της επιτροπης, φαραωνικα σχεδια, για αεροστατα, 500.000 φειγ-βολαν, μικροφωνικες εγκαταστασεις που να καλυπτουν ολοκληρη την εκταση της παραλιας και το κυριοτερο.... διαβεβαιωσεις οτι ολα εχουν καλυφθει απο χορηγιες αλλα δεν ακουσα κανενα ονομα χορηγου!
ολοι οι παραπάνω λόγοι με οδηγησαν στην αποφαση αποχωρησης μου απο τη συντονιστική επιτροπη , διοτι ούτε φιλόδοξους και κομματικούς ομιλητές μπορέσαμε να απομακρυνουμε, ουτε την συλλογικοτητα και το δημοκρατικο τροπο λειτουργειας να διασφαλισουμε ούτε βεβαια συμφωνώ με αυθαίρετες συμπεριφορές.
ειμαι ενας ανθρωπος που προερχομαι απο το λαο, αγωνιζομαι με το λαο, λογοδοτω στο λαο, στην συνειδηση μου και πανω απ ολα, λογοδοτω στην Πατριδα και το Εθνος. γυριζω λοιπον στο φυσικο μου χωρο και αφηνω τη μυρωδια της καμαριλας σε οσους μπορουν να την αντεξουν αλλα και ειναι προθυμοι να την υπηρετησουν.
μαυροσκας βασιλης, αγροτης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του