ΜΑΖΙ με Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνη! ΝΕΟΣ πολιτικός φορέας από τον Αλαβάνο...



Νέα πολιτική κίνηση προανήγγειλε ο Αλέκος Αλαβάνος, σε συνέντευξή του, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως το νέο εγχείρημα θα ανακοινωθεί μέσα στον επόμενο μήνα.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ, όταν ρωτήθηκε για τις πολιτικές του κινήσεις ο κ. Αλαβάνος είπε: «Μπορείτε να έχετε ένα μήνα υπομονή; Νομίζω ότι μέσα στον ένα μήνα θα υπάρξει κάτι καινούργιο».
«Δεν περιορίζομαι σε συνεργασίες της Αριστεράς. Δεν αρκεί μία συνεργασία Αριστεράς. Υπάρχουν νησίδες μέσα στην ελληνική κοινωνία, στον κόσμο της διανόησης, της τέχνης, στο δημοσιογραφικό κόσμο», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην επισήμανση των δημοσιογράφων αν ετοιμάζει κάτι καινούργιο, επανέλαβε: «Πιστεύω ότι θα βγει κάτι σημαντικό σε μικρό διάστημα».
Ερωτηθείς αν στο εγχείρημα θα συμμετέχουν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ή ο Παναγιώτης Λαφαζάνη είπε: «Έχουμε συζητήσεις μαζί τους. Με άλλους έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, με άλλους όχι τόσο καλά όσον αφορά στη συνεργασία, εγώ πιστεύω ότι αυτοί που είπατε χωράνε μέσα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του