Δίωξη για τρία πλημμελήματα σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου






Για τρία πλημμελήματα θα δικαστεί ο γνωστός τραγουδιστής, Στέλιος Διονυσίου.
Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για εξύβριση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απείθεια και τον παρέπεμψε σε δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στέλιος Διονυσίου προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητο του από δρόμο που η Τροχαία είχε κλείσει προσωρινά.

Ειδικότερα, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην συμβολή των Βασιλίσσης Σοφίας και Δορυλαίου, όπου η Τροχαία είχε κλείσει προσωρινά τον δρόμο, όταν επιχείρησε να περάσει κόβοντας την κορδέλα της Αστυνομίας.

Φέρεται μάλιστα να διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και να χτύπησε έναν τροχονόμο στο χέρι με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου, καθώς προσπαθούσε να περάσει στην απαγορευμένη «ζώνη».
Τι υποστηρίζει ο Στ. Διονυσίου
Ο ίδιος από την πλευρά του υποστηρίζει πως δεν υπήρξε καμία σωματική βλάβη και ότι με τον αστυνομικό είχε μόνο λεκτική αντιπαράθεση. «Δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό. Ένιωσα δύσπνοια, πήγαινα στο νοσοκομείο, δεν με άφηναν να περάσω. Πέρασα με το αμάξι, δεν χτύπησα κάποιον αστυνομικό, δεν κατέβασα την κορδέλα. Τους το είπα ότι πήγαινα στο νοσοκομείο αλλά δεν με άκουγαν», είχε δηλώσει χθες ο κ. Διονυσίου, μετά την έξοδό του από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, στο κρατητήριο του οποίου διανυκτέρευσε.

Ο συνήγορος του τραγουδιστή, Βασίλης Καπερνάρος υποστήριξε πως η άσκηση δίωξης σε βάρος του εντολέα του ήταν «μία κακή εκτίμηση του εισαγγελέα κ. Ανδρέου».

Τόνισε μάλιστα ότι από την ιατροδικαστική έκθεση η οποία διαβιβάστηκε στην Ευελπίδων μετά την άσκηση δίωξης, δεν προκύπτουν κακώσεις σε βάρος του τροχονόμου και επιπλέον, ότι οι αστυνομικοί στις καταθέσεις τους δεν επιβεβαιώνουν ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τον συνάδελφό τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του