Όλοι παίρνουμε θέση στην ιστορία και η ιστορία καταγράφει και οι Έλληνες καταλαβαίνουμε την προδοσία.

Στα μνημόνια μας κάλεσε να βάλουμε πλάτες, να μην αγανακτούμε και να μην επαναστατούμε. Στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας κάλεσε να μην συμμετέχουμε γιατί δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές. Λογικό για όσους ξέρουν τις υπόγειες συμφωνίες και την αντισυνταγματική νομοθέτηση υπερ τους. 
Αν πήγαινε να διαχωρίσει το κράτος από την εκκλησία θα ξεσήκωνε τον κόσμο τώρα ζητάει να καθίσουμε και να παρακολουθούμε την εθνική μειοδοσία. 
Ε δεν θα σου κανουμε την χάρη. 
Προσωπικά θα ακολουθήσω τις παραινέσεις του μοναδικού θρησκευτικού μας ηγέτη.
Θα είμαι εκεί και θα φωνάξω μαζί με όλους τους Έλληνες. Γιατί αυτός είναι ο προορισμός μας και δεν μπορώ όταν βλέπω να διακινδυνεύουν ο πολιτισμός, οι αξίες, η θρησκεία και το έθνος να σιωπήσω ακόμα και αν αυτό μου κόστισε και κοστίσει πολύ ακριβά.
Όλοι παίρνουμε θέση στην ιστορία και η ιστορία καταγράφει και οι Έλληνες καταλαβαίνουμε την προδοσία.
Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι δεν θα καταγραφείτε στην πλευρά του καραβαγγέλη.
Ζήτω η Μακεδονία
Ζήτω η Ελευθερία


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του