ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ. ΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ. ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΝΙΜΙΤΣ!






ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΑΠΕΙΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ! ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ 401 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ Α.Τ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Ο μικρός γιος του Στράτου Διονυσίου κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων καθώς παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν τροχονόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής έγινε έξαλλος καθώς κάποιοι δρόμοι γύρω από τη Βασιλίσσης Σοφίας ήταν κλειστοί και δεν μπορούσε να περάσει.

Ο Στέλιος Διονυσίου στη συμβολή της Β. Σοφίας με τη Δορυλαίου κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, έσκισε την αστυνομική κορδέλα, μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο και έβαλε μπροστά προκειμένου να περάσει.

Υπενθυμίζουμε πώς ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου στην χώρα μας και για την επίσκεψη του Νίμιτς.



Ο τραγουδιστής φεύγοντας παρέσυρε και χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του τον τροχονόμο που βρισκόταν στο σημείο.

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν ότι μετά το περιστατικό ο κ. Διονυσίου εξύβρισε τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων. Ο τροχονόμος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή ο οποίος αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση κατά της αρχής.Ο τροχονόμος, νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Αύριο ο Στέλιος Διονυσίου αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του