H «ΨΥΧΑΡΑ», Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΣ», Ο ‘ΓΙΓΑΝΤΑΣ», Η «ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΑ», Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ; ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΑ; (ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΓΑΡΑ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ)






Σε μία κατάμεστη αίθουσα της Αθηναϊκής Λέσχης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 η πολυομιλική Πανηγυρική συνεστίαση των Ροταριανών Ομίλων Αθηνών-Βορρά, Αθήνα-Φιλοθέη & Αμαρουσίου προς τιμήν της επίσημης προσκεκλημένης κ. Κατερίνας Παναγοπούλου, Εθνικής Πρέσβειρας της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Προέδρου του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά και τη τιμή να απολαύσουν την εξαιρετική ομιλία της κας Παναγοπούλου με θέμα « Ολυμπισμός, Εθελοντισμός, Ανθρωπισμός: Τρόπος ζωής».

Την άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία της κας Κατερίνας Παναγοπούλου, με ένα θέμα που ανέδειξε τον ιστορικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο Ελληνισμός στην σημερινή ιστορική καμπή που διέρχεται η ανθρωπότητα, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πατριάρχης της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας Περικλής Παναγόπουλος, η ΠροΔιοικητής Μάρι Δεληβοριά, η εψηφισμένη Διοικητής Ντόρα Κέμου, ο πρώην Β.Διοικητές Παναγιώτης Κατρούγκαλος και Κώστας Ζαχαρακόπουλος, η Πρόεδρος του ΡΟ Ψυχικού Κορίνα Αργυροπούλου, ο Πρόεδρος του ΡΟ Αθήνα Νότος Ευτύχης Ζάρκος, ο Πρόεδρος του ΡΟ Χαλανδρίου Άκης Σαραντόπουλος, ο District Marshall της Περιφέρειας 25 ΑΧΕΠΑ Ελλάς Παναγιώτης Ριζόπουλος, ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ κ.ΙΣΑ και Δήμαρχος του Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Επίτιμος ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, ο πρώην υπουργός και πρώην Πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ο πρώην υπουργός Απόστολος Κράτσας, η καθηγήτρια Δρ. Αγνή Βλαβιανού-Αρβανίτη ιδρύτρια της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής η κ. Καίτη – Γάκη Καψή, του συνδέσμου γυναικών Θεσσαλονίκης ο κος. Αρβανίτης Γεώργιος, εισαγγελέας Αρείου Πάγου o κος Πέτρος Ιωαννίδης επιχειρηματίας η κυρ. Νάνσυ Ιωαννίδη, ο κος. Σίμος Σιδηρόπουλος Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Ε, ο κος Γεώργιος Γερόλυμπος μέλος Ε.Ο.Α και η σύζυγός του κ. Ποντίδα Εμμανουέλα αντιπρόεδρος ΕΛΟΚ, η κ. Παπαναστασίου Μάτα μέλος Δ.Σ Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή, η κ. Εβελίνα Δασκαλή, ο κος. Αλέξης Ζορμπάς οι εκδότες Δημήτρης Γκόρης και Βίκυ Παπαγεωργοπούλου του WHO IS WHO και η υποψήφια για το Βραβείο Global Teacher Prize του Varkey Foundation Αγγελική Παππά & πλήθος ροταριανών ροταρακτόρων και φίλων του Ρόταρυ.

Το δείπνο της βραδιάς συνόδευσε μουσικά με μελωδίες πιάνου η κα. Μέμα Χαλιώτη.

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησαν ερωτήσεις των παρευρισκόμενων προς την ομιλήτρια και η συζήτηση εξελίχθηκε σε ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου διάλογο που καθήλωσε, αποδεικνύοντας ότι το Ρόταρυ παραμένει μία νησίδα υψηλής ποιότητας, επιστημονικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης στις δύσκολες μέρες που βιώνει η ελληνική κοινωνία και η ανθρωπότητα.
Ακολούθησε η βράβευση της κας Κατερίνας Παναγοπούλου από τους Πρόεδρους των Ροταριανών Ομίλων Αθηνών-Βορρά, Αθήνα-Φιλοθέη & Αμαρουσίου Κωνσταντίνου Κουτσογιάννη, Χρήστου Φασλή & Άγγελου Καρμανιόλα αντίστοιχα.

Η βραδιά περατώθηκε με δηλώσεις συγχαρητηρίων από όλο το ενεργό ακροατήριο προς την κα. Παναγοπούλου, για τη μεστή νοημάτων ομιλία της μέσα σε ένα εγκάρδιο κλίμα επιστημονικού προβληματισμού, αλλά και αισιόδοξων σκέψεων για το μέλλον του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Ροταριανού Όμίλου Αμαρουσίου:
http://ow.ly/s70x308rLFh

Παρακολουθήστε το σχετικό video από τον Antenna:
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ 
Υ.Γ; Εκτός εαν τα μασονάκια δεν έχουν καμία σχεση με τα ροταριανάκια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του