Δεν παραπέμπεται σε δίκη ο Καρχιμάκης και δυο υπαλληλοι της ΕΥΠ για το σχέδιο «Πυθία» κατά του Καραμανλή.






Τη διενέργεια περαιτέρω ανάκρισης διατάσσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, για την υπόθεση του πρώην υπουργού Μιχάλη Καρχιμάκη και δύο υπαλλήλων της ΕΥΠ, που αποτελεί σκέλος της μεγάλης δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για το σχέδιο «Πυθία» που αφορούσε σχεδιαζόμενη δολοφονία του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και την υπόθεση των υποκλοπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες το Συμβούλιο Εφετών έκρινε ότι η υπόθεση χρήζει περαιτέρω ανάκρισης και δεν παρέπεμψε τους κατηγορούμενους σε δίκη. Σε βάρος του κ. Καρχιμάκη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε παραβίαση απόρρητων μυστικών της πολιτείας ενώ για φυσική αυτουργία στο παραπάνω αδίκημα κατηγορούνται δύο υπάλληλοι της ΕΥΠ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του