Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου από το Περιστέρι


newego LARGE t 1101 54236103 type12128Νέα δεδομένα στην υπόθεση του 19χρονου που έχασε τη ζωή πέφτοντας από το τρόλεϊ στο Περιστέρι δημιουργεί η δήλωση της δικηγόρου της οικογένειας του νεκρού Θανάση Καναούτη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ η κυρία Αρετή Παναγιώτου υποστήριξε ότι κάποιος έσπρωξε τον άτυχο νεαρό έξω από το τρόλεϊ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Περιστέρι.
"Φαίνεται ότι κάποιος τον έσπρωξε, έπεσε με την πλάτη και έσπασε τον αυχένα του", δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας.
Συγκλονιστική είναι την ίδια στιγμή και η μαρτυρία αυτοπτών μαρτύρων οι οποίοι μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό «EXTRA».
Ο κ. Νίκος Καταλιός ο οποίος επέβαινε στο τρόλεϊ και κατά πληροφορίες προσπάθησε να χωρίσει τον ελεγκτή από τον 19χρονο κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους μέσα στο τρόλεϊ, είπε ότι ο εθελοντής ελεγκτής Ν.Π χειροδίκησε εναντίον του Θανάση Καναούτη.
«Το εξευτέλισαν, το προσβάλανε, του άσκησαν πίεση» είπε ο κ. Καταλιός και πρόσθεσε ότι ο ελεγκτής τράβηξε το μπλουζάκι του 19χρονου Θανάση. «Το παιδί το δολοφονήσανε, το σπρώξανε έξω το παιδί».

(Protothema)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του