Τρομοκρατική η επίθεση στο Βελεστίνο "μυρίζεται" η ΕΛ.ΑΣ


policeΆρωμα... τρομοκρατίας στο Βελεστίνο εξετάζουν άνδρες της ΕΛΑΣ και την εμπλοκή αντιεξουσιαστών στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας.
Τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας φαίνεται να καταλήγουν σ' αυτό το συμπέρασμα μετά τις πρώτες καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων και τις ομοιότητες με την αιματηρή ληστεία στην Πάρο πριν από ένα χρόνο.
Συγκεκριμένα, στο αποκαλυπτικό αστυνομικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tovima.gr αναφέρονται τα εξής: «Τα στοιχεία που οδηγούν τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ σε αυτή την αρχική εκτίμηση προέρχονται από την ανάλυση όλων των δεδομένων της ληστείας. Οι τέσσερις δράστες που φορούσαν περούκες και μεγάλα γυαλιά είχαν πιστόλια, πιθανόν Glock και προχώρησαν σε κινήσεις παρόμοιες με αυτές στην ληστεία της Πάρου αλλά και στις επιθέσεις σε τράπεζες στο Βελβεντό, στον Φιλώτα Φλωρίνης αλλά και στον Πυργετό Λάρισας που σημειώθηκαν προ μερικών μηνών και αποδόθηκαν σε βραχίονα της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».
Έκαψαν το αυτοκίνητο

Η αστυνομία έχει ήδη εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη της συμμορίας των ληστών. Η ληστεία σήμανε συναγερμό στις διωκτικές αρχές.
Επί τόπου έσπευσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Βασίλης Χαλάτσης. Στήθηκαν μπλόκα στην ΠΑΘΕ από τον Αλμυρό μέχρι τον Κόμβο Μικροθηβών, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» ολόκληρη την περιοχή με περιπολίες στην Εθνική Οδό Βόλου- Βελεστίνου.
Λίγο μετά τη ληστεία εντόπισαν καμένο αυτοκίνητο έξω από την περιοχή της Χλόης, πίσω από το Λόφο του Αγίου Μηνά,  το οποίο όπως διαπίστωσαν ήταν το μέσο με το οποίο διέφυγαν οι αδίστακτοι ληστές. Το έκαψαν και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο. Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα Επί τάπητος, έχουν πέσει όλα τα σενάρια. Αστυνομικοί δεν αποκλείουν τίποτα.
Ακόμη και το ενδεχόμενο, οι δράστες της θρασύτατης ληστείας να αποτελούν μέλη οργανωμένης σπείρας εγκληματιών. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο εγκέφαλος πίσω από τη ληστεία να είναι κάποιος από τους δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων που συνεχίζουν να διαφεύγουν. Άλλωστε ο τρόπος που έδρασαν οι δράστες αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του