Η Τρόϊκα μας κόβει ακόμα και το δικαίωμα να αρρωστήσουμε


eisitirio nosokomeiaΠενταπλασιάζεται η τιμή του εισιτηρίου στα νοσοκομείου από 5 ευρώ που είναι σήμερα σε 25 ευρώ όπως υποστήριξε την Τρίτη ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Όπως είπε ο ίδιος, αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση της χώρας μας η αύξηση του εισιτηρίου από την 1η Ιανουαρίου 2014, αφού, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, θα εξοικονομηθούν 115 εκατ. ευρώ.
Έτσι λοιπόν, χάρη στην Τρόϊκα, αν αρρωστήσει κάποιος θα του στοιχίσει ο κούκος αηδόνι στα δημόσια - κατα τύποις προφανώς - νοσοκομεία.

Πάντως, σαν καλός υπουργός που σκέφτεται τον κοσμάκη, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνησε ότι κρίνει υπερβολική την αύξηση σε συνθήκες κρίσης όπου ο κοσμάκης δυσκολεύεται να αγοράσει ακόμα και τα προς το ζην και θα διαπραγματευτεί την μείωση της αύξησης τον Σεπτέμβρη με την έλευση του κλιμακίου της τρόϊκας.
Πέρα από το ζήτημα αυτό, στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι στις 16 Σεπτεμβρίου θα έχει τελειώσει η αξιολόγηση των υπαλλήλων για το ποιοι θα τεθούν σε κατάσταση διαθεσιμότητας - κινητικότητας ενώ τόνισε ότι θα ελεγχθεί το πόθεν έσχες των γιατρών που συνταγογραφούν για τον ΕΟΠΥΥ, καθώς έχουν βρεθεί γιατροί που συνταγογραφούν μεγάλες ποσότητες φαρμάκων συγκεκριμένης εταιρείας.

Πηγή : spirospero.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του