Βούλτεψη για πλειστηριασμούς: Δεν θα υπερψηφίσω το ενδεχόμενο ξέσπασμα εμφυλίου πολέμου


voultpsdiΗ βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη μίλησε στον Real Fm, για το θέμα των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία και τόνισε πως δεν πρόκειται να υπερψηφίσει «την έναρξη του εμφυλίου πολέμου στην χώρα!».
Η κ. Βούλτεψη σχολίασε μεταξύ άλλων με αρκετά ειρωνικό τρόπο τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τοποθετήθηκε για την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών: «Δεν σχολιάζω «οικονομολόγους». Αν ο καθένας έχει αναλάβει έναν τομέα και λέει την γνώμη του για άλλο τομέα, τότε τι να πω».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του