Πώς και γιατί το αλουμίνιο που επηρεάζει το νευρικό σύστημα..


-Ὁ-κρυμμένος-φονιάς-e1363936713265 Σε μελέτες σε ζώα, τεμάχια αλουμινίου του δυναμικού δράσεως ή ηλεκτρική εκκένωση των νευρικών κυττάρων με τη μείωση..
 της δραστηριότητας του νευρικού συστήματος. Μπορούμε να φανταστούμε την επίδραση που μπορεί να έχει για έναν ολόκληρο λαό. Για το σκοπό αυτό πρέπει να προσθέσουμε τα ραδιοκύματα σε χαμηλή συχνότητα 10 γιγαβάτ ενός τέτοιου συστήματος HAARP που βόλτα την ιονόσφαιρα και μπορεί να συντονίζεται με ακριβείς συχνότητες να χειραγωγήσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις αντιδράσεις από τους ανθρώπους. 


ΜΔΠ: Για να μάθετε τα πάντα για το σχέδιο HAARP, διαβάστε το βιβλίο " Angels Μην Παίξτε αυτό το HAARP "(Οι Άγγελοι δεν παίζουν αυτό το άρπα). Ο συγγραφέας Jeane Manning έχει γράψει επίσης δωρεάν Energie et τεχνολογίες (δωρεάν ενέργειας και των τεχνολογιών). 


Για αυτό πρέπει να προστεθεί το φούρνο μικροκυμάτων και βαθμωτό κύματα και να έχουν ένα κοκτέιλ Μολότοφ με την οποία διαθέτουν το σύνολο Kontrol (στη μνήμη του ΜΚ ULTRA και Mind Kontrol - Kontrol του νου). Στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, τα SS απελάθηκαν ή να αποσταλούν στις ΗΠΑ και όχι υπό την προστασία του Βιβλίου Clip έργου , προκειμένου για την Αμερική να αναλάβετε την κατοχή των τεχνολογιών και της επιστήμης που οι Ναζί είχαν κληρονομήσει από τη "γκρίζα" σε αντάλλαγμα για τα πειράματα γίνονται σε ανθρώπους. 


ΜΔΠ: γνωρίζουμε το Ολοκαύτωμα και τις ανείπωτες βαρβαρότητες που έχουν δοθεί. Το πιο λυπηρό είναι ότι η δολοφονία και το βασανισμό συνεχίσει κάθε μέρα, σχεδόν μπροστά στα μάτια μας, και ακόμα δεν βλέπω τίποτα ... 


Για την καλύτερη κατανόηση των επιπτώσεων που βλέπουμε την επιστημονική πτυχή της αυτό που οι ερευνητές έχουν προχωρήσει. Δεν είναι απαραίτητο να διατηρήσει τα ονόματα ή να κατανοήσουν τις δράσεις των στοιχείων, αλλά διαβάζουν και να χωνέψει ως νέα γνώση των σχετικών γνωστοποιήσεων. Αυτοί που καταλαβαίνουν τη γλώσσα αυτή θα χαρεί να σας εξηγήσω. 


Αλουμινίου είναι μια νευροτοξίνη που μπορεί να είναι η αιτία της εκφυλιστικής άνοιας, των οστών ατυχήματα εύθραυστο ή της καρδιάς, των μυών μυαλγία και προβλήματα. Είναι συσσωρεύεται στο, τα οστά του εγκεφάλου και των μυών. Ο αριθμός των ασθενών με τη νόσο του Alzheimer είναι ανάλογη με την ποσότητα του αλουμινίου στο πόσιμο νερό. 


Ηλεκτρικές απαλλαγή από τα νευρικά κύτταρα, μειώνοντας νευρικού συστήματος. 


Αλουμινίου αναστέλλει σημαντικά ένζυμα στον εγκέφαλο (Na-K-ATPase και henoquinasa). Επίσης, μπορεί να αναστέλλει την απορρόφηση των σημαντικών χημικών ουσιών που παράγονται από τον εγκέφαλο (ντοπαμίνη, νορεπινεφρίνη και 5-υδροξυτρυπταμίνης, σεροτονίνης πιο απλά.) 


Το άγχος καθώς και η στάση της εξάρτησης, το υπερβολικό βάρος, πονοκεφάλους, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο και αυτοκτονικές σκέψεις συχνά έχουν άμεση σχέση με ελαφρώς αυξημένα επίπεδα της σεροτονίνης. 


Επιδράσεις στη συμπεριφορά 


Η άνοια συνδέεται με τοξικότητα αργιλίου προκαλεί απώλεια μνήμης, συντονισμού, σύγχυση και αποπροσανατολισμός. Φοβάμαι ότι το πράσινο υγρό που εγχέεται στις φλέβες του ασθενείς να κάνουν καλύτερα τις ταινίες με τον ίδιο φασματοσκοπίας αποτέλεσμα σε δηλητηρίαση περιπτώσεις. 


Μιλώντας για τη μνήμη, ξέχασα ... τη νόσο του Αλτσχάιμερ, μήπως να σας θυμίσω κάτι; Υπήρχε πριν από την περίοδο 40-50. Οι ηλικιωμένοι μερικές φορές έγινε γεροντική λίγο και το σοκ, αλλά όχι στο σημείο της άνοιας και με τη νέα αυτή ασθένεια του εικοστού αιώνα. 

Η υπόθεση ότι το αλουμίνιο (Al) είναι η αιτία (ή παράγοντας κινδύνου) της ανάπτυξης της εμπλοκής των β-αμυλοειδών πλακών και neurofibrils (NFT) και της άνοιας σε νόσο του Alzheimer (AD) βασίζεται σε μελέτες Wisniewski, Klatz, Terry και Pena το 1965 που έδειξαν ότι η ένεση σε ζώα του Αλ ενώσεων προκάλεσε το σχηματισμό των NFT. Δεν είναι το αποτέλεσμα της παράνοιας συνωμοτικές περιήγηση φήμες στο Internet. Μια επί τόπου επίσκεψη στις έρευνες για τους κινδύνους του αλουμινίου είναι http://ghanima.org/cerveau/aluminium.html . 


Η Υγείας του Καναδά λέει στην ιστοσελίδα του: http://www.hcsc.gc.ca/francais/vsv/prod ... siner.html : 

«Οι άνθρωποι απορροφούν κατά μέσο όρο περίπου 10 mg αλουμινίου την ημέρα από τα τρόφιμα κυρίως. Μόλις μία ή δύο χιλιοστόγραμμα προέρχονται από την κουζίνα. Ορισμένοι συσχετίζουν το αλουμίνιο με τη νόσο του Alzheimer, αλλά δεν έχει ακόμη αποδειχθεί καθαρά. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, οι ενήλικες μπορούν να απορροφήσουν με ασφάλεια πάνω από 50 mg αλουμινίου την ημέρα. " 

Και αυτό το ίδιο ο οποίος λέει ότι το κερί για τα μήλα είναι ακίνδυνο και ότι πρέπει να εμβολιάσουν τους ανθρώπους στη γη! Είναι αυτό που έχουν κάνει στην Αφρική και μεταξύ των ομοφυλόφιλων πληθυσμού. Έχετε δει καλά αποτελέσματα με την εξάπλωση του AIDS σε όλο τον κόσμο ... 

Γνωρίζατε ότι έχετε εντοπίσει οκτώ στελέχη του ιού HIV; 

Εμβόλια και αλουμίνιο 

http://www.medito.com/htdocs/dcforum4/D ... D2/29.html 


Το αλουμίνιο που φαίνεται να είναι υπεύθυνο για myofasciitis μακροφάγων. Αυτή η παράξενη ασθένεια που έχει περιγραφεί το 1998 από τον R. Gherardi et al. Στο συνέδριο του WMS (WorldMuscular Εταιρεία) που πραγματοποιήθηκε στην Αττάλεια (Τουρκία) τον Οκτώβριο του 2001. Μια ανακοίνωση από το δημιουργό του πρώτου άρθρου, σε συνεργασία με τα μέλη της ερευνητικής μελέτης και επίκτητες ασθένειες μυών, εφόσον ένα σημαντικό ερμηνευτικό στοιχείο για την προέλευση της ασθένειας αυτής έχουν περιγραφεί και πενήντα υποθέσεις. 

Η αναθεώρηση, με φυσικές-χημικές μεθόδους εγκλείστων που περιέχονται στην παρούσα μακροφάγα στις πληγείσες μυς έχει οδηγήσει στην ανακάλυψη ότι το κύριο συστατικό από αλουμίνιο. Στην πραγματικότητα, το αλουμίνιο χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό στα εμβόλια κατά του ιού της ηπατίτιδας Α και Β. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν είναι όλα τα εμβολιασμένα άτομα που έχουν μακροφάγων myofasciitis εκτιμάται ότι η προέλευση της ασθένειας είναι μια ανοσολογική προδιάθεση σε μερικούς ανθρώπους. Ο οποίος ανέλαβε το πρόβλημα να μελετήσουμε μια αλλαγή στην προετοιμασία των εμβολίων που περιέχουν αλουμίνιο. 


Και ενώ οι «ειδικοί» προβλέπουν τα μέτρα αυτά, πόσοι άνθρωποι, και ιδιαίτερα τα παιδιά, να εμβολιάζονται κατά κόρον πριν από τα μέτρα είναι τα υιοθετηθούν και να εφαρμοστούν στην αγορά; Το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β είναι ο πιο ύποπτη όλων ... Μια εκστρατεία εμβολιασμού στη χώρα σας; 

Τώρα καταλαβαίνω την απροθυμία μου να Π.Ο.Υ., οι φαρμακευτικές εταιρείες και τον εμβολιασμό . Την ιστοσελίδα μου (www.conspiration.ee) κατήγγειλε αυτές τις αντιφάσεις με όλη τη δύναμή μου και όλα τα μόρια μου. 


Αλουμινίου μειώνει εντερική δραστηριότητα και ως εκ τούτου μπορεί να είναι η αιτία της σοβαρής κολίτιδας. Τώρα, αν συνδυαστεί με τα βακτήρια ή ιούς εξειδικευμένες χημικές ουρές, οι επιδημίες της γαστρίτιδας θα έχουν δει ποτέ. Παράξενο ... ανακοινώσαμε στις ΗΠΑ και μια γρίπη που εκδηλώθηκε με τη γαστρίτιδα. Είχε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2003 ... Στην πραγματικότητα, εμφανίστηκε σε όλες τις χώρες που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των έργων που είχαν προγραμματιστεί από τις ΗΠΑ ψεκασμό σε συνεργασία με τα κράτη υπό την άμεση εποπτεία ή την προστασία του ΝΑΤΟ. 


Είναι γνωστό ότι οι τρεις ημέρες μετά από μια ιδιαίτερα ισχυρή σπρέι, υπάρχουν εκδηλώσεις των αναπνευστικών νόσων του εκτιθέμενου πληθυσμού. Ορισμένοι αναπτύσσουν πνευμονία, τα κρυολογήματα και άλλα συμπτώματα γρίπης. Τα πάντα συμβάλλει στην αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού λειτουργίες του συστήματος. Περιπτώσεις μηνιγγίτιδα και εγκεφαλίτιδα αυξάνονται επίσης σε σχέση με τον ψεκασμό των chemtrails. 


Σημειώστε ότι δεν αναφέρεται κάθε ιός, είναι δύσκολο να εντοπιστεί ένας ιός στο εργαστήριο και προσδιοριστούν περαιτέρω. Όπως οι περισσότερες ασθένειες με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνονται στα αντιβιοτικά, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα αίτιά της είναι ιογενείς. 


Τέτοιοι ιοί μπορεί να είναι ρετροϊοί, όπως αδενοϊός που χρησιμοποιείται στη γονιδιακή θεραπεία. 
Κεφάλαιο 5 
Η ανάλυση του ιξώδους του ουρανού 
Ένα άρθρο που γράφτηκε από τον William Thomas, σε συνεργασία με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Erminia Cassani, στις 2 Απριλίου του 1999 στη Βικτώρια στη Βρετανική Κολομβία, Καναδάς (ENS), ανακοίνωσε ότι έχει να επιτύχει τα αποτελέσματα της ανάλυσης καθίζηση των δειγμάτων του αέρα από δύο αμερικανικές πολιτείες. Τα δείγματα αναλύθηκαν από εργαστήριο εγκεκριμένο από την EPA (Environmental Protection Agency) ή η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος. 
Τα δύο δείγματα που συλλέχθηκαν από το πάνελ των παρακαμπτήριος αλουμινίου σε δύο διαφορετικά κράτη και ένα χρόνο χώρια. Είχε προηγηθεί ένα περιστατικό στο οποίο ο ιδιοκτήτης μιας κατοικίας που παρατηρήθηκε το παράξενο βήμα αρκετών αεροσκαφών. Πετώντας χαμηλά με τη ρίψη μιας ουσίας, καφέ, όπως και μια βουτιά του παγετού. 
Όπως κα Cassani είχαν πανεπιστημιακό πτυχίο στις επιστήμες υγείας, τα οποία συλλέγονται προσεκτικά δείγματα μία δεύτερη εκδήλωση που έγινε στις 17 Νοέμβρη 1998. Τα δείγματα προήλθαν από τα σπίτια που ήταν άμεσα στη γραμμή του αεροδρομίου Thomasville. Το αεροδρόμιο είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για τις εμπορικές πτήσεις. Στο σημείο αυτό χρησίμευσε μόνο για μικρά ιδιωτικά αεροσκάφη. Ωστόσο, είχε παρατηρηθεί η παρουσία των στρατιωτικών αεροσκαφών πάνω από την περιοχή διάτρητοι και στη συνέχεια να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο. Η εγκατάσταση βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο Harrisburg στην Πενσυλβάνια. 
Παρατηρώντας την παρουσία των στρατιωτικών υπόστεγα καταφύγει μεγάλα ελικόπτερα, Cassini πυροβόλησε ένα σπίτι πλήρως διακεκομμένη και η αυλή. Ο δημοσιογράφος συνέντευξη ενός ανθρώπου που έζησε κοντά στον διάδρομο. Αυτό δήλωσε ότι ή παρόμοιο ιξώδες παγετός είχε πέσει από την κατοικία του κατά το μήνα Οκτώβριο. 



Η κ. Cassini γνώρισε μια σειρά από συμπτώματα γρίπης αμέσως μετά το χειρισμό των δειγμάτων. Τα συμπτώματα διήρκεσε τέσσερις ολόκληρες ημέρες. Ένας βιολόγος από το Πολεμικό Ναυτικό χειρίστηκε την ζελατινώδη ουσία και έμπειρο δυσκολία στην αναπνοή κατά την ίδια περίοδο. Η γυναίκα, της οποίας το σπίτι είχε διανθιστεί πήρε πολύ άρρωστος και εξέφρασε τα ίδια συμπτώματα. Περίπου δύο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα 1998 περίοδο, υπέστη καρδιακή νόσο. 


Το Υπουργείο Υγείας διεξαγάγει δοκιμασίες για κολοβακτηριδίων. Ήταν αρνητικές. Όταν ένας βιολόγος στο Πανεπιστήμιο Ιατρικών το φακό του μικροσκοπίου του, υψηλής ισχύος ανακάλυψαν ένα πρωτόζωο μορφή ζωής που καλύπτει την επιφάνεια του δίσκου. Αποδειχθεί ότι είναι πολύ ανθεκτικό σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. 


Lab εργαζομένων που έλαβαν τα δείγματα για την πλήρη ανάλυση δήλωσαν ότι δεν είχαν δει ποτέ καλλιέργειες κυττάρων που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα. Καλλιέργειες που συνήθως απαιτούν αρκετές ημέρες για να αναπτυχθούν. Είχαν άνθισε με φωτεινά χρώματα σε λιγότερο από 48 ώρες μετά τη διάθεσή τους σε υπόστρωμα γυαλιού. Έκπληκτος να δω ότι ήταν παντού στη διαφάνεια, ιατρική βιολόγος ήθελε να μάθει πού έχουν αλιευθεί αυτά τα βιολογικά δείγματα τόσο επικίνδυνη. 


Δεν υπήρχε καύσιμο για την κίνηση του δείκτη. Ωστόσο, υπήρχε TNT και θρεπτικό υπόστρωμα, το καταβροχθίζει το πετρέλαιο, ακόμη και από τις 163 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για βιοαποκατάσταση Πενταγώνου. 


Μερικές φορές χρησιμοποιείται για να περιέχει τις πετρελαιοκηλίδες, θρεπτικό υπόστρωμα τόσο την κατανάλωση καυσίμου κίνησης ως πρώτη πηγή τροφής. Ωστόσο, αυτή βακτήρια μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστικά προβλήματα και σοβαρές λοιμώξεις του αίματος στους ανθρώπους. 


Σε αντίθεση με την fluorescens Pseudomonas, το στρεπτομυκίνες υπάρχουν στο δείγμα μας βρίσκονται σπάνια στην εξωτερική δείγματα. Επίσης, απομονώθηκαν σε δείγμα μας βρήκαμε μια φθορίζουσα βακτηρίδια τύπου που χρησιμοποιείται ως εντοπισμού σε εργαστηριακές δοκιμές. 


Ένα άλλο βάκιλος περιείχε ένα ένζυμο περιορισμού που χρησιμοποιούνται σε ερευνητικά εργαστήρια για να περιορίζει ή να κόβει υλικού DNA για να μεταφερθούν σε άλλες υπηρεσίες. Μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο σχετικά με αυτό το βακτήρια, που συνήθως καλοήθεις, ανέφερε ότι ήταν στην ίδια σελίδα που αφορά την ίδια στρεπτόκοκκος, θρεπτικό υπόστρωμα και Πολιτισμού AmericanTypeTissue Corporation. 

U. S. έγγραφα της Γερουσίας προκύπτει ότι η εν λόγω εταιρεία Maryland πραγματοποιούνται τουλάχιστον 72 καλλιέργειες σπόρων αποστέλλονται στους επιστήμονες Σαντάμ Χουσεΐν 1984 - 1993. 

Ωχ ... 


Το δείγμα μας δεύτερο ήρθε από την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, συγκεντρώθηκαν στις 17 Ιανουαρίου 1998. Cassini μιλάει για μια γυναίκα της οποίας το σπίτι, αχυρώνα, αυτοκίνητο, γκαζόν και η είσοδος ήταν καλυμμένη με πάγο καφέ. Οι κάτοικοι σημείωσε δίκτυα και ξένα αεροσκάφη κάνοντας σχέδια στον ουρανό λίγο πριν το ιξώδες πέφτει. 


Η κυρία στο ερώτημα ήταν, σε. εκκλησία ενώ οι γείτονές είδε ένα μεγάλο αεροπλάνο που πετούν τόσο χαμηλά που τα παράθυρα συγκλόνισε και άγγιξε έναν αχυρώνα. Μετά την τελευταία πήγε σε ένα εμπορικό αεροδρόμιο που είχε εκκενωθεί πρόσφατα ανακαινισμένα για στρατιωτικές πτήσεις μόνο. Τι σύμπτωση! Όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ξύνεται η ουσία να λάβει σε ένα τοπικό εργαστήριο για την ανάλυση που ανέφερε ότι υπήρξε αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις στην περιοχή. 


Η FAA (Federal Aviation Administration), απέρριψε την παρουσία της ουσίας, ακόμα και όταν αντιστάθηκε ισχυρή καθαρισμού και μήνες του καιρού. 

Παρά το γεγονός ότι το εν λόγω δείγμα είχε αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου για το φυσικό αέριο ή το εργαστήριό μας, το οποίο εγκρίθηκε από την ΕΡΑ, που βρέθηκαν σε αυτό το σύνολο ξηρά ιξώδεις αφθονία του ίδιου βακίλους στο δείγμα μας πιο πάνω, δηλαδή Streptomyces, μεταξύ άλλων, τα βακτήρια μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές λοιμώξεις του αυτιού. 

Σε αυτό το δεύτερο δείγμα, βρήκαν τρεις άλλες μαύρες μυκήτων συμπεριλαμβανομένων των ζυμομυκήτων. Μπορεί επίσης να προκαλέσει πολύ σοβαρές λοιμώξεις του πνεύμονα, όπως Cassani ανακάλυψε με τη διαπίστωση ότι πνεύμονά του άφησε ήταν μολυσμένο από τον μύκητα αυτό που θα μπορούσε να προέλθει μόνο από το δείγμα που είχε χειριστεί την πρώτη φορά. 


Αποφάσισε να αποσύρει το όνομα του εργαστηρίου της εταιρείας μας μετά το άλλο Οχάιο περιβαλλοντική εργαστήριο πολιορκήθηκε με τηλεφωνικές κλήσεις από μια τοπική οργάνωση. Οι εκπρόσωποί τους ισχυρίστηκε ότι είχε προστεθεί ένα πρόσθετο καυσίμου στο πεδίο της πρόωσης, που προσδιορίζονται από Aqua Tech Περιβαλλοντική Inc . και ότι αυτό ήταν μέρος μιας συνωμοσίας για τη μείωση του πληθυσμού. 


Larry Harris έφερε το επίμαχο δείγμα στο Aqua Tech εργαστήριο για ανάλυση. Ένα καταχωρημένο μικροβιολόγος που είχε εργαστεί για στρατιωτικά έργα που σχετίζονται με βιολογικό πόλεμο εντοπίζονται αμέσως το δείγμα ως καύσιμο αεριωθούμενων JP-8. Το υλικό δοκιμής που έμοιαζε με δεκάδες άλλα δείγματα που παρέχονται από τους πλοηγούς ή εξοπλισμού εδάφους άρρωστος μετά την μόλυνση από το φάρμακο. 


Harris μου έδωσε ένα αντίγραφο της έκθεσης της ανάλυσης των δειγμάτων. Γράφει στις 17 Σεπτεμβρίου 1997, με τίτλο καυσίμων για εργαστηριακή έκθεση πρόωση αριθμούσε 97 - 1140 MEL-εντοπίζονται περισσότερα από δεκαπέντε τοξικών χημικών ουσιών από το πετρέλαιο, συμπεριλαμβανομένων των τολουόλιο και στυρολίου, καθώς και ίχνη του διβρωμοαιθάνιο φυτοφαρμάκων (EDB Διβρωμιούχο αιθυλενίου ή διβρωμοαιθάνιο) χρησιμοποιούνται συνήθως ως πρόσθετης ύλης στις JP-8. 

Αυτό το φυτοφάρμακο έχει απαγορευθεί από την EPA στα τέλη της δεκαετίας του '70 από τη δυνατότητα να είναι καρκινογόνος που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις των παθογόνων στο αναπνευστικό σύστημα, όταν χορηγείται σε μικρές επαναλαμβανόμενες δόσεις. 


Aqua Tech Harris κατηγορείται ότι παραπλάνησε και όσον αφορά τα αποτελέσματα των δοκιμών και να έχουν κατατεθεί σχεδόν ανιχνεύσιμα ποσά διβρωμοαιθάνιο για την προστασία των συμβάσεών τους με την κυβέρνηση. Aqua Tech υπερασπίζεται την έκθεση που παράγεται και όρκους που να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. 


Παρά τις προσπάθειες για την προστασία του ταυτότητα, ο φίλος βιολόγος μας πήρε νευρικός όταν βρήκε κάποιες αναφορές στα δείγματα μας τοξικό σε ιατρικά βιβλία και σε βάσεις δεδομένων στο Διαδίκτυο. Όταν Cassini υποδεικνύουν ότι η απουσία των πληροφοριών φαίνεται περίεργο, ο μικροβιολόγος χαμογέλασε και είπε κυνικά: 

Καλό!, Όλη αυτή η ιστορία είναι παράξενη, αλλά δεν προκαλεί έκπληξη να γνωρίζουν από πού προέρχονται τα δείγματα ... 

ιστορίες σχετικά με τον παγετό που κολλά πεισματικά να τα μπαλκόνια, τα φορτηγά και τα περιπολικά της αστυνομίας έχουν τέτοια έχουν αναφερθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, από την Αριζόνα στο Mogollon στο Aptos στην Καλιφόρνια και στο Σιάτλ. 


Το περιστατικό έχει δοθεί μεγαλύτερη δημοσιότητα συνέβησαν τον Αύγουστο του 1994, όταν άρχισε να βρέχει αίμα ζελέ για την πόλη του Oakville στην πολιτεία της Ουάσινγκτον περίπου 120 μίλια νοτιοανατολικά του Σιάτλ. 


Μετά από κατοίκους της περιοχής πάσχουν από ίλιγγο και λήθαργο, ένας τεχνικός εργαστηρίου βρέθηκαν λευκά κύτταρα του αίματος από το ανθρώπινο αίμα όταν το ιξώδες του μπλε. Στο τμήμα της υγείας στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, το πιστοποιημένο μικροβιολόγου Mike McDowell ανακάλυψε, επίσης, με θρεπτικό υπόστρωμα και εντεροβακτήρια. 


Serratia marcescens βρέθηκε σε ένα άλλο δείγμα που λαμβάνεται σε παγετό Idaho στα τέλη Μαρτίου του 1999, είναι η αιτία των αναπνευστικών λοιμώξεων, που μπορεί να εξελιχθεί σε πνευμονία. Serratia marcescens είχε ψεκαστεί στα συστήματα εξαερισμού του μετρό στη Νέα Υόρκη το 1953, και στην πόλη του Dorset της Αγγλίας 1966 - 1971. Το πείραμα έγινε από τους στρατούς των χωρών της. Υποθετικά, η marcescens Serratia έχει αφαιρεθεί από τους καταλόγους του στρατού ως βιολογικό όπλο στη δεκαετία του 70, που έχουν ταξινομηθεί ως πολύ επικίνδυνες για τους πληθυσμούς που έχουν δοκιμασθεί σε συμμάχους και φίλους, που είναι στη στενή. Τι αντάλλαγμα! 


Σύμφωνα με το London Telegraph ανέφερε Μάιο του 1998 στα 60 και 70 ψεκάστηκαν με τον Ε. Κόλα, Serratia marcescens και Bacillus μέρος glogigii του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου να προσομοιώνουν τα αποτελέσματα του βιολογικού πολέμου. Στους ανθρώπους (us!) Οι τρεις αυτοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της πνευμονίας και άλλων λοιμώξεων των πνευμόνων. Το Υπουργείο Άμυνας παραδέχθηκε ότι ένα είδος Καμπέρα βομβιστής είχε τροποποιηθεί και είναι εφοδιασμένα με δεξαμενές σπρέι για να ενεργεί ως ένα αεροπλάνο σπρέι στην έρευνα για την άμυνα κατά βιολογικών πόλεμο. 


Μια μικροσκοπική εξέταση της ουσίας που μοιάζει με τα νήματα του ιστού της αράχνης (η ουσία έχει ληφθεί υπόψη στο Sallisaw, Οκλαχόμα, τον Οκτώβριο του 1997) "αφαιρείται" εντεροβακτηρίων, μπορούν να προκαλέσουν γαστρεντερική νόσο. "Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει την εμφάνιση γαστρίτιδας της ομιλίας μέσα μαζικής ενημέρωσης έχει τεθεί σε καραντίνα νοσοκομεία; 


Παρά τα αποτελέσματα, μικροβιολόγοι προειδοποιούν ότι του Oakville, Αϊντάχο και Sallisaw τα δείγματα έχουν μολυνθεί από βακτήρια του εδάφους. 


Η πειραματική παραγωγή υλικών προϊόντων που βρέθηκαν στα δείγματα παραμένουν ανεξήγητες. Σε μια εποχή όπου οι επιδημίες εξακολουθούν επικοινωνία σταφυλόκοκκους, πνευμονία και μηνιγγίτιδα, Cassino και σημειώνω ότι staph που σχετίζονται με οργανισμούς που διαπιστώθηκαν κατά την ανάλυση των δειγμάτων του σπρέι αέρα μπορεί να προκαλέσει πνευμονία και μηνιγγίτιδα. 

Και πιστεύουμε ότι οι εκστρατείες εμβολιασμού, πυρετό, θα λάβουν τον όλεθρο κατά τη διάρκεια της κρίσης της τρομοκρατίας. 


Βλάβη στο περιβάλλον 


Σκόνη χημικές ουσίες παράγουν μια ποικιλία καιρικών συνθηκών. Στο έδαφος, είναι τρομερά επιβλαβείς για την υγεία των ζώων και των ανθρώπων, αλλά και ευνοϊκές για την ανάπτυξη των βλαβερών μυκήτων και μυκήτων (ανάπτυξη μικροσκοπικών μυκήτων) που είναι ολοένα και περισσότερο σε εσωτερικούς τοίχους των κτιρίων που είναι υγρά με διήθηση της βροχής. 


Ομοίως, στις σωληνώσεις του συστήματος εξαερισμού και θέρμανσης νοσοκομείων, σχολείων ή άλλων δημόσιων κτιρίων. δισεκατομμύρια Κόστος ξανακάνει τους τοίχους των κτιρίων αυτών. Πρόσφατα, τα νοσοκομεία στο Μόντρεαλ (Καναδάς), δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της διείσδυσης των εν λόγω μικροσκοπικών μυκήτων στους πνεύμονές τους μετά την επέμβαση. Έπρεπε να καταστρέψουν και να χτίσει τους τοίχους αυτού του νοσοκομείου εκτός από την αποκατάσταση του συστήματος εξαερισμού. 


Η πρόσφατη ανάλυση της κατάστασης οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η συστηματική αερολύματος που επιδεινώνουν τις συνθήκες ξηρασίας και υψηλών. 

Μετεωρολόγοι είναι όλο και περισσότερο δύσκολο να προβλεφθεί η θερμοκρασία θα είναι εντός τριών ημερών. 


Όψεις της θερμότητας στην ατμόσφαιρα 


Θα πρέπει να παρουσιάσει το φυσικό όρο γνωστό ως ειδική θερμότητα μιας ουσίας. Αυτός είναι ο ορισμός: η ειδική θερμότητα είναι η ποσότητα θερμότητας που απαιτείται για να εισέλθει στην ουσία και να αυξήσει το βαθμό της θερμοκρασίας ένα. 


Μια ουσία με υψηλή ειδική θερμότητα απαιτεί περισσότερη ενέργεια θερμότητα για να αυξήσει τη θερμοκρασία του από ένα με χαμηλή ειδική θερμότητα. Ομοίως, μια ουσία με χαμηλότερη ειδική θερμότητα με τη θερμοκρασία αυξηθεί πάνω από ένα ορισμένο ποσό θερμότητας από το ένα με υψηλότερη ειδική θερμότητα. 

Η σημασία αυτής της δήλωσης θα καταστεί σαφές κατά την ανάγνωση αυτό που ακολουθεί. 


Γενικές και εννοιολογική ερώτηση 


Δεδομένου ότι η γήινη αέρα το έχει μια συγκεκριμένη τιμή θερμότητας, ποιο θα είναι το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα όταν εισήχθη αερολύματα που περιέχουν μεταλλικά σωματίδια στην ατμόσφαιρα; Σε μια πιο συγκεκριμένη, ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, όταν εισήγαγε σωματίδια από αλουμίνιο, βάριο, μαγνήσιο, τιτάνιο και ασβέστιο; 

Ο κατάλογος αυτός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των παλιών και πρόσφατων ερευνών επιβεβαιώνουν την απρόσμενη παρουσία αυτών των σωματιδίων στην ατμόσφαιρα σε άμεση σύνδεση με το αερόλυμα εργασίες ψεκασμού. 


Μπορούμε να πούμε ότι η εισαγωγή των περισσότερων από αυτές τις πέντε στοιχεία χρησιμεύουν στην αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη στην ατμόσφαιρα της. Είναι συνέπεια της συγκεκριμένες τιμές θερμότητας από τα στοιχεία που ήδη αναφέρθηκαν. Αυτή η ανακάλυψη είναι πιθανώς το πιο σημαντικό σε σχέση με τη ζωή μας και την ευημερία μας. 


Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αυτό έχει άμεση σχέση με την αύξηση της ξηρασίας που παρατηρήθηκε σε πολλές χώρες που chemtrails έχουν εντοπιστεί. Εκφράζεται η ελπίδα ότι ο κόσμος είναι οι πολίτες της θα βρει τις διακλαδώσεις του ψεκαστικού πράξεις που δεν σταματούν την πρόοδο. Τολμώ να ελπίζω ότι θα συνεχίσουν αναγκάζοντας τις κυβερνήσεις να αποκαλύψουν τους ελιγμούς τους και να αναλάβουν την ευθύνη. 
(Όπως είπε ο ποιητής στην τρίχα του 60: δεν είστε άρρωστος του θανάτου, ένα συγκρότημα από ηλίθιους! Και μια άλλη απάντηση, 30 χρόνια αργότερα Ξυπνήστε και το όνειρο!). 
Επιστροφή στο περιεχόμενο 









Κεφάλαιο 6 
Παραφροσύνη και Chemtrails 
Η πρώτη πρόθεση σε αυτή την απόσπαση είναι ότι υπενθυμίζουν την ικανότητα των chemtrails να συγχέει το πραγματικό και το εικονικό. Δεδομένου ότι η επόμενη έκθεση, ο στόχος του ήταν να τελειώσει η διάδοση των chemtrails από το Μάρτιο του 2001 (μόλις στην αρχή της βασιλείας του νέου μαριονέτα της Νέας Τάξης: George W. Bush Jr ). Χρειαζόμαστε αυτή την πρωτοβουλία, κατ 'ουσίαν ο Τζορτζ Μπους Sr και η βασιλεία του πάνω από το κρυφό δίκτυο των κοιτασμάτων πετρελαίου, τη δύναμη και την παγκόσμια κυριαρχία. 
Λίγο μετά το Μάρτιο του 2000, η ευπιστία του κόσμου μέχρι την αγελάδων ήρθε, χειραγωγούνται από το παράξενο και ανθυγιεινές μεθόδους της κυβέρνησης Μπους. 


Ήταν αυτή τη στιγμή, όταν υπήρχε η μνημειακή ψέμα, ο βιασμός και το τραύμα της Παγκόσμιας 11 Σεπτεμβρίου 2001 ... και το chemtrails είχε επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό κατά τα προηγούμενα δύο ή τρία χρόνια, διεισδύοντας ακόμη και το μικρότερο πλάσμα πάνω στη γη προικισμένο αναπνευστική συσκευή. 


Ο πραγματικός λόγος για το chemtrails 


Είναι βολικό να αναλύσουμε το κάθε πρόβλημα ανεξάρτητα, προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα το φαινόμενο. 


Η παγκόσμια εμβέλεια του έργου που σχετίζονται με χημικές ουρές Clover Leaf, Red Sky και Rain Dance (κωδικός ονόματα των εν λόγω πράξεων) ανταποκρίνεται σε διάφορους στόχους θεωρείται επιτακτική ανάγκη από την παγκόσμια πραγματική δύναμη της NSA (υπερ-αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.) 


Σημειώστε ότι οι πληροφορίες των εμπλεκόμενων φορέων στο εθνικό έλεγχο είναι πλέον συνδέονται σε διάφορους βαθμούς με αυτά τα θέματα και συνεργάζονται ενεργά με την ONI (Υπηρεσία Πληροφοριών του Ναυτικού), η υπηρεσία να καλύπτει τη λειτουργία των chemtrails και το NSA για το πρόγραμμα της επιτυχίας της. Θα ήταν ανώφελο να καταρτιστεί κατάλογος όλων των οργανισμών. Τέλος πάντων, οι οποίοι θα ενδιαφέρονταν για αυτή την πληροφορία; 


Με συντηρητικές εκτιμήσεις, περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ έχουν επίγνωση των chemtrails. Από αυτές, περίπου 125 έχουν αναλάβει ενεργό εκστρατεία για να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει τις μάζες για την τελική λύση. Κάντε τα μαθηματικά ... 


Πόσοι από εσάς γνωρίζετε ποια είναι η απάθεια του κόσμου; Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν αυτή την απάθεια και στην πραγματικότητα, ακόμη και να οδηγήσει σε καθυστερημένη $ 0 έως φθορίωσης , η ασπαρτάμη , τα ναρκωτικά στο δρόμο κλπ. .. 


Εάν ένα λεπτό στρώμα του πληθυσμού που κάνει πραγματικά κάτι εναντίον αυτού του φαινομένου, οι ίδιες αυτές υπηρεσίες θα πρέπει να καθησυχάσουν το κοινό και προσποιούνται ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, αλλά στέκεται κανείς σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Οι επιτυχείς, διότι έχουν ήδη κάνει το 80% των chemtrails δραστηριοτήτων της (Μάρτιος 2001). 


Κύριοι στόχοι και βοηθητικές χημικές ουρές Τα συγκεκριμένα στα έγγραφα που αφορούν τη λειτουργία Red Sky. 


Κύριος στόχος: 

Δικαστήριο των χωρικών αντιλήψεων και δημιουργίας στα τμήματα του εγκεφάλου η αλληλεπίδραση των διαφόρων αμινοξέων που έχουν σχέση με την ανώτερη συνειδητότητα και την αύξηση της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο να παράγει μια κατάσταση και απάθεια χαρακτηριστική ευφορία του πνεύματος αντιδραστήριο. 

Αυτός είναι ο κύριος στόχος. Τα άλατα που βρέθηκαν στο chemtrails εξηγήσει για ποιο λόγο ένα τέτοιο φορέα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αυτής της κατάστασης στον ανθρώπινο νου, ο τόπος της συνύπαρξης και της τομής ανάμεσα στην πραγματική και εξωπραγματικό. 


Η κατανόηση του στόχου αυτού έγκειται στην κατανόηση της ανθρώπινης ψυχής, ο μόνος (ο Χριστός ή ο Θεός μέσα, αν προτιμάτε) και τη σχέση μεταξύ των δύο μέσω του ενδοκρινικό σύστημα λειτουργεί σε κάθε ανθρώπινου ξενιστή. 


Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα λόγια, δεδομένου ότι η λέξη «υποδοχής» υποδηλώνει την ύπαρξη μιας παρασιτικής σχέσης. Πολλές από τις απαγωγές από εξωγήινους είναι μέρος αυτής της εκμετάλλευσης. 


Κατ 'αρχάς, πρέπει να καταλάβουμε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών μας λειτουργούν σε ένα υψηλό επίπεδο ικανότητας και της συνείδησης κρυμμένα πολύ, όπως δίδαξαν τους δημιουργούς τους, οι Ναζί. 


Με λίγα λόγια, όλα σε επίπεδο πράκτορας πληροφορίες G 20 που ασκούν μαύρη μαγεία και έχει πουλήσει την ψυχή του (μέσω των διαφόρων τελετών, τελετές, και απόκρυφα κατάρτισης στο Long Island, Φλόριντα και την Καλιφόρνια). Κατά την άσκηση των καθηκόντων της, αυτές οι υποστηρικτές της μαύρης μαγείας έχουν γενικά άνευ όρων άδεια να σκοτώνουν. 


Αυτή είναι η κρέμα του προσωπικού των οργανισμών. Είναι το ίδιο άνδρες και τις γυναίκες που διαχειρίζονται την λειτουργία του ελέγχου του νου (Control Mina1 Ops, CIA), την απαγωγή παιδιών (FBI) στον κόσμο και συμμετέχουν επίσης στις εξωτερικές σχέσεις μεταξύ των οργανισμών (USAF, ONI , NSA, κλπ. ..) και η κυβέρνησή μας. 


Εν ολίγοις, για να κατανοήσουμε το chemtrails, γνωρίζουμε ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να κάνει ό, τι φαίνεται καλό για αυτούς, καθώς νομίζω. Πρέπει επίσης να κατανοεί τις ανάγκες τους. 

Αυτό είναι αυτό που χρειαζόμαστε: 
Η συνολική συχνότητα κάθε φορολογική επιβάρυνση (των ανθρώπων από κάθε χώρα) θα πρέπει να λειτουργούν σε ένα ειδικό καθεστώς κάτω από το όριο της συνείδησης. Η μελέτη των εγκεφαλικών κυμάτων, οι τεχνικές της εξ αποστάσεως που βλέπουν και τους άλλους εταίρους της έρευνας είναι το κλειδί. Για όλα τα γνωρίζουμε, ένας εγκέφαλος που δουλεύει 12 ή 14 κύκλους ανά δευτερόλεπτο είναι ταραγμένη. Κατά συνέπεια, μπορεί να υπάρχει δεκτικοί σε έναν κύκλο εκτός των ορίων της ίδιας συχνότητας, ειδικά εάν ο εγκέφαλος είναι τεχνητά σταθεροποιηθεί στην εν λόγω συχνότητα. («Τεχνητά σταθεροποίηση;" Αλλά με τι;). 
Πώς νιώθεις την αγάπη, όταν ο εγκέφαλος δεν μπορεί να αντιδράσει στην ανυπομονησία, ο θυμός, η βαναυσότητα, η βία;
ΜΔΠ: Θυμηθείτε τους στόχους σας αγγίζουν οι ψυχές μας με την ανθρώπινη διάσταση που δεν έχουν ποτέ υπόψη. 
Είναι η κρυφή φύση των μυστικών πρακτόρων (και οι δυνάμεις που είναι αλήθεια), έτσι ώστε η μεγάλη πλειοψηφία είναι σε θέση να προβεί σε αναζήτηση προς τη σωστή κατεύθυνση. 
το ανοσοποιητικό σύστημα του ξενιστή, πρέπει να εξαντληθούν. Είναι το πιο βασικό έλεγχο. Εάν το παραμικρό αεράκι αναισθητοποίηση, ποια είναι τα μέσα άμυνας; Πώς μπορεί να πει αν δεν είστε σε θέση να άρει το εμπάργκο εμπορίας χωρίς έχοντας ημικρανίες; Οι περισσότεροι κερδίζει καθαρά. Είναι ο κύριος λόγος που τα κύτταρα του αίματος που βρέθηκαν σε χημικές ουρές: είναι βιολογικό πόλεμο. Επιτρέπει επίσης το παράσιτο για να πάρει την κατοχή της ανθρώπινης αντικείμενα υποδοχής μόνον μια αδύναμη αντίσταση. Αυτό παραρτήματα στο σώμα και είστε ... 
Χρειάζονται συμφωνία μας. Το τελευταίο αυτό σημείο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Δεν υπάρχουν αρκετά για να μας κάνει σκλάβους, πρέπει να θέλουν να γίνουν σκλάβοι. Οι ελλείψεις σε τρόφιμα, τους χαμηλούς μισθούς, ψευδούς ιδανικά που διαδίδεται από τη διαφήμιση, όλα δημιουργούν μία κατάσταση εξάρτησης του συστήματος, αλλά δεν είναι αρκετό ...

Για να κερδίσει (πρόκειται να ξέρει τι σημαίνει "νίκη" για τη CIA), που έχουν ως στόχο τις μυστικές υπηρεσίες χρειάζονται την άδειά μας να κάνουμε ό, τι θέλουν από εμάς. Σύμφωνα με τον καθολικό νόμο δεν επιτρέπει καμία παράβαση από το 1847 και να το γνωρίζουν. Το σύστημα αυτό βιόσφαιρα περιλαμβάνει μια τελευταία πύλη που ο καθένας μας μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει. 

Αυτό είναι ελεύθερη βούληση. ?

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του