Με ΜΑΤ η ορκωμοσία Τζιτζικώστα

tzitzikostas-orkomosiaοι διοργανωτές (δηλαδή η διοίκηση της Περιφέρειας) θα έχουν την ανησυχία μέχρι την τελευταία στιγμή για τη συνύπαρξη υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ...
Οι άνθρωποι της Περιφέρειας είναι οι πρώτοι που θα κληθούν να διαχειριστούν μια επίσημη τελετή με την παρουσία χρυσαυγιτών, οι οποίοι νομιμοποιούνται –ως εκλεγμένοι- να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.
Η διοίκηση της Περιφέρειας κράτησε όλο το διάστημα μετά τις εκλογές του προηγούμενου Μαΐου χαμηλά τους τόνους για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, σε μια προσπάθεια να περάσει ανώδυνα και χωρίς απρόοπτα η τελετή.
Ωστόσο, είναι άγνωστο εάν χρυσαυγίτες και αριστεριστές έχουν ανάλογες διαθέσεις. Γι' αυτό έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας, ώστε να αποτραπούν τυχόν «έκτροπα» στη διάρκεια της ορκωμοσίας, σύμφωνα με πληροφορίες.
Η Αστυνομία θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον κίνδυνο σε μια ανοιχτή εκδήλωση με χιλιάδες παριστάμενους να γίνουν απρόοπτα, γι' αυτό και αναμένεται να έχει αυξημένη παρουσία στην τελετή μετά και το αντιφαστιστικό κάλεσμα από την ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή).

Προς το παρόν πάντως ούτε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, ούτε από την πλευρά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπάρξει προκλήσεις ή έχει εκφραστεί η πρόθεση για δημιουργία συγκρουσιακού κλίματος.
http://sirma.info/wp/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του