Η ΡΩΣΙΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ


Εάν οι χώρες της Δύσης επιβάλουν νέες κυρώσεις στη Ρωσία, τότε ηΜόσχα θα εξετάσει το ενδεχόμενο επιβολής μερικής απαγόρευσης στην εισαγωγή οχημάτων από τη Δύση. Η απαγόρευση δεν θα αφορά την...
παραγωγή ξένων αυτοκινητοβιομηχανιών σε ρωσικές μονάδες. Το ενδεχόμενο απαγόρευσης στην εισαγωγή αυτοκινήτων από τη Δύση φέρεται να εξετάζει η Ρωσία, στην περίπτωση που ΗΠΑ και ΕΕ επιβάλουν στη χώρα περαιτέρω κυρώσεις, σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα Vedomosti.

Τα εισαγόμενα αυτοκίνητα αντιπροσωπεύουν το 27% των πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων το α' εξάμηνο του 2014, το 46% για τα φορτηγά και το 13% για τα λεωφορεία, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η Ρωσία, η οποία αρνείται ότι εξοπλίσει τους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία, ενδέχεται να απαγορεύσει πλήρως ή μερικώς τις εισαγωγές αυτοκινήτων, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα.


Η νέα απαγόρευση όμως δεν θα ισχύσει για την παραγωγή των ξένων αυτοκινητοβιομηχανιών εντός της Ρωσίας. Σημειώνεται ότι οι Volkswagen, η Ford, η Renault, η Toyota και η Hyundai Motor διαθέτουν μονάδες παραγωγής στη Ρωσία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι προτάσεις για νέα μέτρα έχουν ήδη σταλεί στον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να τις εξετάσει, όμως δεν υπάρχει ακόμα κάποια απόφαση για την προετοιμασία νέων κυρώσεων.
Οι νέοι εμπορικοί περιορισμοί είναι πιθανό να επιβληθούν στην περίπτωση που οι χώρες της Δύσης επιβάλουν επιπλέον κυρώσεις στη Μόσχα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του