Ο Γ. Τράγκας ξε-κουρελιάζει τον Κουβέλη...

tragkas25

γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ
Θα προταθεί ως υποψήφιος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ο προστάτης της κας Ρεπούση; Θα έχουμε Έλληνα πρόεδρο ο οποίος σιώπησε σε όσα έλεγε η κα Ρεπούση για τη σφαγή της Σμύρνης, για τη γενοκτονία στο Πόντο, για τα θρησκευτικά σύμβολα στα σχολεία, για τα ιστορικά γεγονότα στο Ζάλογγο; Θα έχουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας, έναν άνθρωπο που με τη σιωπή του και την πολιτική του φροντίδα στη κα Ρεπούση έχει αποδεχτεί ότι κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας οι Τούρκοι ήταν καλοί με τους Έλληνες ή ότι κατά την άλωση της Τριπόλεως οι τότε σκλάβοι Έλληνες σφάγιασαν τους κατακτητές Τούρκους και τους Εβραίους που έμεναν στην καρδιά της Πελοποννήσου;
Έχω την αίσθηση ότι ο πρωθυπουργός δεν θα αποτολμήσει να προτείνει στη Βουλή των Ελλήνων έναν άνθρωπο με αποτυπωμένη έλξη στο εκλογικό σώμα κάτω από 2%. Πιστεύω ότι ο παλαιός «πατριώτης» Αντώνης Σαμαράς δεν θα προωθήσει στη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας έναν άνθρωπο που θεωρείται «αγαπημένος» διαφόρων Ομίλων με πολλαπλές διασυνδέσεις λόγω δικηγορίας με διάφορα κέντρα, μερικά από τα οποία είναι ή εμφανίζονται κατά διαστήματα ιδιαιτέρως ανθελληνικά.

Πιστεύω επίσης ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος αν τελικά επιλέξουν τον Κουβέλη για να διασπάσουν την Αριστερά ή να προκαλέσουν φθορά στον Τσίπρα, θα επιτύχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εμφανιστεί αρνητικά συμπαγής ενώ πολλοί από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας θα καταψηφίσουν τον πολιτικό προστάτη της κας Ρεπούση και το σιωπηλό πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ απέναντι σε όλη την ανθελληνική δραστηριότητά της.
Δεν είναι δυνατόν η «αποικία», όπως έχει καταντήσει η περιοχή μας, να εμφανιστεί με «βολικό» πρόεδρο που εκλέγεται επειδή πρέπει να φτάσουμε έως τις εκλογές του 2016 με τη συγκυβέρνηση αυτή από την οποία παραιτήθηκε ξαφνικά και έφυγε λόγω ΕΡΤ ο Φώτης Κουβέλης! Θα αποδειχθεί μάλιστα ως «πολιτικό ρεντίκολο» και μέγας οπορτουνιστής ο ίδιος αποδεχόμενος την υποψηφιότητα από αυτούς που αποκήρυξε, υπογράφοντας πλέον ως πρόεδρος τους νόμους που θα του πηγαίνουν στο προεδρικό! Εκτός αυτού μάλιστα, ένας άνθρωπος που καταδίκασε το εκλογικό σώμα, ο πληθυσμός της χώρας, θα εμφανιστεί τώρα, εάν προταθεί, εάν αποδεχθεί και υπάρξουν 180 κουκιά ως πρόεδρος του λαού που του καταδίκασε και τον ισοπέδωσε στις εκλογές!
Πάντως, όπως μου λένε οι πιο σοβαροί που κάνουν παρέα με τον Σαμαρά, είναι πολύ πρόωρο ακόμα για να πει κανείς με σιγουριά το όνομα «Κουβέλης» γιατί αυτό «θα υπολογιστεί κάποια στιγμή με βάση την εθνική ανάγκη να προχωρήσουμε και να πάμε σε εκλογές το 2016».
Ο Σαμαράς κουβεντιάζει ονόματα και από τον κεντρώο και κεντροδεξιό χώρο.
Κλείνοντας πρέπει να σας πω ότι υπάρχει Όμιλος που λέει πίσω από τους τοίχους του ότι έχει ήδη 15 κουκιά – μπόνους για την εκλογή του προέδρου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του