ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΩΝ ΒΟΜΒΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ...


Η αδερφή των βομβιστών του Μαραθωνίου της Βοστώνης, του Τνζοκάρ και του Τάμερλαν Τσαρνάεφ, Αλίνα, συνελήφθη την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη...
Η 24χρονη γυναίκα, που ζει μόνιμα στο Νιου Τζέρσι, κατηγορείται ότι απείλησε με βόμβα μια γυναίκα στο Μανχάταν. Συγκεκριμένα, φέρεται να της είπε: «Γνωρίζω ανθρώπους που μπορούν να σου βάλλουν βόμβα». Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που δέχθηκε την απειλή είναι η πρώην του φίλου της Τσαρνάεβα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Αλίνα Τσαρνάεβα έχει μπλεξίματα με το νόμο στην Αμερική, καθώς πέρυσι είχε κατηγορηθεί για ψευδορκία σε μια υπόθεση πλαστών εγγράφων στη Βοστώνη.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 1.500 δολαρίων και θα δικασθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Βοστώνης στις 15 Απριλίου του 2013, τα αδέρφια της Αλίνα είχαν βάλει βόμβες που προκάλεσαν το θάνατο τριών ανθρώπων και τους σοβαρούς τραυματισμούς πολλών ακόμα.

Ο Τάμερλαν Τσαρνάεφ σκοτώθηκε κατά την σύλληψή του από την αστυνομία, ενώ ο Ντζοκάρ περιμένει τη δίκη του και πιθανώς την θανατική ποινή, όντας ήδη κρατούμενος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στις ΗΠΑ. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του