ΕΠΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΡ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ


Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!
Σε νέες προσπάθειες συγκρότησης του ΕΣΡ για να προετοιμαστεί το έδαφος της μετά χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών εποχής, επιδίδεται η κυβέρνηση, δεδομένου ότι η Αρχή εμπλέκεται...
στην αδειοδότηση και χωρίς αυτή δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία.
Μετά το ναυάγιο στο οποίο είχαν καταλήξει οι διαβουλεύσεις συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης τον περασμένο Φεβρουάριο με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι να καταγγέλλουν την κυβέρνηση για υφαρπαγή των αρμοδιοτήτων του ΕΣΡ, η κυβέρνηση επιδιώκει τώρα να πετύχει τη συναίνεση.

Κατά τη Διάσκεψη των Προέδρων πριν από λίγη ώρα, όπου τα μέλη της ψήφισαν υπέρ του ορισμού του Ανδρέα Ποττάκη στη θέση του Συνηγόρου του Πολίτη, ο Πρόεδρος της Βουλής απηύθυνε έκκληση για την καταβολή νέων προσπαθειών ώστε μέχρι τις 5 Αυγούστου που κλείνει το κοινοβούλιο να έχει συγκροτηθεί και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και μετά την ολοκλήρωση όπως είπε της δημοπρασίας για τις άδειες, να επιχειρηθεί να συγκροτηθεί και το ΕΣΡ.

"Μετά τη συγκρότηση των τεσσάρων συνταγματικά κατοχυρωμένων Ανεξάρτητων Αρχών θα επιχειρήσουμε να προχωρήσουμε στη σύσταση του ΕΣΡ, αφού ελπίζουμε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία χορήγησης των αδειών, έτσι ώστε να παίξει τον αυστηρό ρυθμιστικό και ελεγκτικό του ρόλο", σημείωσε ο κος Βούτσης.

Άγνωστο παραμένει που βασίζει η κυβέρνηση τις ελπίδες επίτευξης της συναίνεσης αυτή τη φορά, αφού τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του