Οι Ευρωπαίοι θέλουν να τους χορηγηθεί πολιτικό άσυλο


lsdkakΦαίνεται ότι τελικά η επιτροπή ασύλου προσανατολίζεται να χορηγήσει πολιτικό άσυλο στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς.
Η επιτροπή ασύλου στην Ελλάδα εδώ και ένα χρόνο, με την έκρηξη του προσφυγικού, είναι μικτή και αποτελείτε από Έλληνες και Ευρωπαίους αξιωματούχους.
Υπάρχουν πληροφορίες ότι τα Ευρωπαϊκά μέλη της επιτροπής επιθυμούν να χορηγηθεί πολιτικό άσυλο στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς και διαμηνύουν ότι η Ευρώπη δεν επιθυμεί την έκδοση τους στη Τουρκία γιατί κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν ότι δεν αποκλείεται να επανέλθει η θανατική ποινή.
Η εξέλιξη αυτή έχει θορυβήσει την Ελληνική κυβέρνηση γιατί ο Τούρκος πρόεδρος έχει πάρει επάνω του την έκδοση των οκτώ Τούρκων πραξικοπηματιών.
Ο Ερντογάν, όπως διαρρέουν από το Μαξίμου ζήτησε από τον Τσίπρα να τους εκδώσει άμεσα γιατί είνια προδότες της Τουρκίας.
Η θέση της Ελληνικής κυβέρνησης είναι να γίνει ότι αποφασίσει η δικαιοσύνη και η επιτροπή ασύλου γιατί έτσι ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι και η Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του