Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ! Το σχέδιο Τουρκίας-Γερμανίας για διχοτόμηση του Αιγαίου...Πληροφοριακά





Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις, με την Τουρκία την ώρα που ο αυτοεξόριστος Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ, αποκαλύπτει πράγματα για τους γείτονες που σοκάρουν.

«Έφυγα για να γλιτώσω. Πρέπει να προσέχετε στο Αιγαίο», λέει και ανατριχιάζει,ενώ υπογράμμισε πως οι Τούρκοι σχεδιάζουν θερμό επεισόδιο ή στο Αιγαίο ή στη Θράκη.

Μία ακόμα συγκλονιστική αποκάλυψη του Μποζγκούρτ ήταν πως οι Τούρκοι είχαν προσπαθήσει να κατασκευάσουν το 2003 και το 2004 εμπλοκή Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο με πτώση μαχητικού F-16.

«Ήταν στημένο. Οι Τούρκοι θα κατέρριπταν τουρκικό μαχητικό και θα κατηγορούσαν την Ελλάδα».Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ο Ερντογάν θα μπορούσε να στήσει κάτι τέτοιο ο Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ απάντησε: «Όχι μόνο στο Αιγαίο, ακόμα και στη Θράκη μπορεί να δούμε ένα στημένο θερμό επεισόδιο. Δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσεις τις μηχανορραφίες από το να γίνουν πραγματικότητα. Οι περισσότεροι Τούρκοι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ εκδιώχθηκαν και πλέον δεν μπορούν να σταματήσουν τον Ερντογάν ούτε οι στρατιωτικοί».

«Ελέγχει τα πάντα. Ακόμα και τα Μέσα Ενημέρωσης. Μπορεί να κατασκευάσει ειδήσεις, να βάζει ψεύτικες ειδήσεις και να αναζωπυρώνει τον τουρκικό εθνικισμό».

Η Ρωσία φυσικά δεν επιθυμεί διχοτόμηση του Αιγαίου,έχουμε πολλάκις εξάλλου αναφερθεί σε παλαιότερα άρθρα μας στις διαφωνίες και στις άσχημες σχέσεις Ρωσίας-Άγκυρας.Όμως η δυτικοδουλεία των δικών μας πολιτικών είναι σίγουρα χείριστος σύμβουλος.Όπως όλα δείχνουν,χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο,ο Τράμπ συμφωνεί με τον Πούτιν,.ομως όπως είπαμε δεν μπορούμε ακόμα να είμαστε σίγουροι.

Στα σχέδια αυτά της Τουρκίας ενδεχομένως να εμπλέκεται και η Γερμανία καθώς υπήρξαν πολύ καλοί σύμμαχοι σε όλους τους παγκόσμιους πολέμους και πάντα ‘’αντάλλαζαν’’ πληροφορίες...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του