Νέος καυγάς Καρακώστα – Λοβέρδου (βίντεο)




Νέα σκληρή αντιπαράθεση είχαν σήμερα το πρωί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο.

«Ξέρω ότι κάθεστε σε ηλεκτρική καρέκλα» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ανδρέα Λοβέρδο να της απαντά: «Δεν έχετε το ηθικό ανάστημα να μιλάτε με περιφρόνηση. Δε έχω ούτε μύγα, ούτε κουνούπι και τα χαμογελάκια στο σπίτι σας, εδώ δεν σας παίρνει…».

«Κύριε Λοβέρδο, μην τινάζεστε, ξέρω ότι κάθεστε σε ηλεκτρική καρέκλα» συνέχισε η κυρία Καρακώστα.

«Εσείς θα δείτε σε λίγο πού κάθεστε» απάντησε με αιχμηρό τρόπο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο εριστικός διάλογος ξεκίνησε ΄μετά την αρχική τοποθέτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λένε ότι είναι φίλοι του λαού, όταν ακούνε τον υφυπουργό Πετρόπουλο να λέει ότι περπατά στο δρόμο και τον ζητωκραυγάζουν, τέτοια αλαζονεία» σχολίασε ο κ. Λοβέρδος.

«Δεν μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει» απάντησε η κυρία Καρακώστα.

«Δεν είμαι ο καθένας» ανταπάντησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και συνέχισε: «Σας το επιστρέφω, δεν έχετε ούτε ένα ένσημο στην πολιτική, δεν έχετε το μέγεθος να μου μιλάτε έτσι».

«Με προκαλείτε, τα ένσημά σας κ. Λοβέρδο ευτυχώς που δεν τα έχω» συνέχισε η Εύη Καρακώστα.

«Να προσέχετε πώς μιλάτε, θα είστε ευγενής θέλετε δεν θέλετε» αντέδρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Το αυταρχικό σας ύφος κ. Λοβέρδο. Μην τινάζεστε στην ηλεκτρική σας καρέκλα, μην τινάζεστε, ξέρω ότι κάθεστε σε ηλεκτρική καρέκλα» ήταν η επόμενη φράση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«81% των πολιτών λένε ότι ήταν καλύτερα το 2014» είπε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε: «Εσείς θα δείτε σε λίγο πού κάθεστε…».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του