Ο Ν. Νικολόπουλος θέλει να επιστρέψει στη ΝΔ...






"Το "σύστημα "θα προσπαθήσει να εξαγοράσει βουλευτές για να πέσει η κυβέρνηση" υποστήριξε ο Νίκος Νικολοπουλος στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα "με τον Στέργιο Καλογηρο και την Άννα Τσιμου στη Βεργίνα τηλεόραση.
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικου κόμματος τόνισε ότι η διαπλοκή αυτό το διάστημα παίζει τα ρέστα της και ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα Υπάρχει σχέδιο από την αντιπολίτευση να εξαγοράσει βουλευτές του Σύριζα για να πέσει η κυβέρνηση., "Το Μαξίμου δεν το γνωρίζει αυτό. Το καταγγέλω πρώτη φορά από την εκπομπή σας.
"Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Μ. Βρετανίας και να επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα. Είναι η ώρα να μιλήσουμε ξεκάθαρα, να ανοίξει αυτή η κουβέντα, επισήμανε χαρακτηριστικά. 
Συμπλήρωσε επίσης ότι δεν περιμένει κανένα τηλέφωνο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία. "Μόνο όταν φύγει ο Μητσοτάκης θα επιστρέψω στη ΝΔ." κατέληξε. 
Δείτε το απόσπασμα. 
https://youtu.be/_l9z1vpdzPM

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του