ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ «ΔΑΚΤΥΛΟ» Kακοποιήσεις Γερμανίδων στρατιωτών στις γερμανικές ΕΔ - Οι εκπαιδευτές τις γδύνουν και τις βάζουν να κάνουν «pole dancing»




Σαδιστικές κακοποιήσεις υφίστανται οι γυναίκες στρατιωτικοί στη διαβόητη βάση Pfullendorf της Γερμανίας τις οποίες τις γδύνουν άντρες στρατιωτικοί και τις βάζουν να κάνουν «pole dancing».

Στην κατάθεσή της, η Νικόλ Ε. είπε πως οι εκπαιδευτές στη βάση της την ανάγκασαν να περάσει από ένα εξευτελιστικό «τεστ στρατολόγησης» που περιλάμβανε ένα χορό πάνω σε στύλο στους στρατώνες των στρατιωτών.

Ανακαλύφθηκε επίσης ένα ράφι γεμάτο από ανοιγμένα schnaps, ένα είδος αλκοολικού ποτού, σε εκείνο το δωμάτιο, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως οι υπεύθυνοι συχνά έπιναν εκεί.


Κατά τη διάρκεια των «προπονήσεων» στη βάση, οι νεοσύλλεκτοι συχνά αναγκάζονταν να γδύνονται, ενώ οι εκπαιδευτές άγγιζαν τις γυναίκες σε ευαίσθητες περιοχές χωρίς να φορούν γάντια και έκαναν κάτι που περιγράφεται ως «τεστ μυρωδιάς».

Η Νικόλ Ε., είπε πως συχνά τραβούσαν φωτογραφίες των γυμνών γυναικών για «εκπαιδευτικούς σκοπούς» όπως έλεγαν.

Οι ισχυρισμοί των θυμάτων επιβεβαιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό, σύμφωνα με τους ερευνητές που βρήκαν επίσης πως για να προστατευθούν από τυχόν καταγγελίες, οι δράστες τις ανάγκαζαν να υπογράψουν έντυπα συγκατάθεσης.

Όπως προέκυψε, οι εποπτικές αρχές που είχαν επιφορτιστεί με την παρακολούθηση αυτών των δραστηριοτήτων στη βάση, χαρακτήρισαν την κατάσταση ως «απολύτως φυσιολογική» ενώ κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν στην κακοποίηση.

Η καταδικαστική στρατιωτική έκθεση χαρακτήρισε την κατάσταση στη βάση ως «σοβαρή έλλειψη διαχείρισης, κατάρτισης, εκπαίδευσης και εποπτείας καθήκοντος».

Η αντιμετώπιση του προβλήματος συνεπάγεται μια «ριζική αλλαγή νοοτροπίας» κάθε μέλους του στρατιωτικού προσωπικού που είχε υπηρετήσει στη βάση.

Ωστόσο, πέντε εκπαιδευτές, που κατηγορήθηκαν από την Νικόλ Ε., συμπεριλαμβανομένου ενός επόπτη, τοποθετήθηκαν απλά σε άλλες θέσεις στη βάση ή απεστάλησαν σε άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις ενώ τους προσέφεραν και άλλες θέσεις σε μια ελίτ μονάδα των γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του