ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ! ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ;;; (ΦΩΤΟ ΣΟΚ)


friki
Θα σας σηκωθεί η τρίχα με όσα λαμβάνουν χώρα στην Φινλανδία με τους λαθρομετανάστες! Αυτά ποιος να τα δείξει στην Ελλάδα; Κανείς φυσικά. Σιγά μην τα δείξουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ των νταβατζήδων.

ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Όταν οι πολίτες εκλέγουν ξενόδουλες και ετερόφωτες κυβερνήσεις, αυτή είναι η κατάληξη…
Έτσι καταλήγουν αρκετές ευρωπαϊκές χώρες…
Στην πόλη Φόρσα (Forssa) στην Φινλανδία, με μόλις 70.000 κατοίκους, διηγείται η κοπέλα, ονόματι Sami Virtanen, ότι έχουν πάρα πολλά προβλήματα με τους λαθρομετανάστες στα «hotspots»
ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
H περιοχή έγινε πλέον επικίνδυνη ακόμη και αν θέλει κάποιος απλώς να περάσει με το αυτοκίνητο από εκεί. Oι «λάθρο» επιτίθενται με ξύλινα και μεταλλικά ρόπαλα σε περαστικά αυτοκίνητα!!!
ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Άγριοι ξυλοδαρμοί γίνονται με νεαρά αγόρια Φινλανδών, απόπειρες βιασμού σε νεαρές κοπέλες και γενικά υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους που ζουν στην περιοχή…
ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Η νεαρή γυναίκα διαμαρτύρεται για τα αριστερά κόμματα και τους ξεπουλημένους πολιτικούς, που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον λαό τους!
ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Επισημαίνει, ότι δεν μπορούνε ποτέ να συνυπάρξουν αυτές οι διάφορες κουλτούρες και διάφορες θρησκείες, διότι θα δημιουργούν ασταμάτητα συντριβές ανάμεσα στους εντόπιους και στους «λάθρο».
ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΔΕΝ "ΑΛΛΑΞΑΜΕ" ΤΑ ...ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ! ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΞΑ-ΝΑ-ΘΥ-ΜΙ-ΖΟΥ-ΜΕ, ΠΩΣ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΕΞΕΛΕΞΑΝΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΩΣ ...'ΜΙΣ Φ Ι Ν Λ Α Ν Δ Ι Α 2 0 1 7 '!!!(ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΦΙΝΛΑΝΔΕΖΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ (ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ) ...""ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΝ""!"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"-'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV')
Ας κάνουμε μια παρένθεση στο θέμα
Αξίζει να σημειώσουμε και να θυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν, οι Φιλανδοί εξέλεξαν την ανωτέρω δεσποινίδα που βλέπετε στη φωτογραφία ως «Mις Φιλανδία»!!!
Έχετε απορία αν είναι όντως Φιλανδέζα; Φυσικά και δεν έχετε. Γιατί αν έχετε τότε είστε ρατσιστές.
Ας συνεχίσουμε:
Το πρόβλημα είναι, λέει, ότι δεν σέβονται τίποτα και το πιο χειρότερο ότι οι μάζες ‘λαθρό’ που έρχονται γίνονται όλο και περισσότερες ημέρα με την ημέρα… Ο στόχος είναι να πνίξουν τους ντόπιους στα προβλήματα με τους ‘λαθρο’, όπως εξ άλλου γίνεται ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΩΣ & ΕΠΙΜΟΝΩΣ παντού στην Ευρώπη…
(Πληροφορίες από hellasforce/ Oδύσσεια tv)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του