Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Σαν τον «Νονό» ζούσε ο Γεωργιανός αρχιμαφιόζος -Πώς πήρε τον τίτλο «κλέφτης εντός νόμου»




Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεγαι ένας από τους πλέον διαβόητους ληστές, ένας από τους μεγαλύτερους μαφιόζους της Γεωργίας, ο 53χρονος Valerian Khujadje ή αλλιώς Vor v Zakone (Κλέφτης εντός νόμου).

Το δεύτερο όνομα το απέκτησε όταν ανέλαβε τα ηνία της συμμορίας και έκτοτε ζούσε όπως ο «Νονός» στη γνωστή κινηματογραφική ταινία. Ηταν το απόλυτο αφεντικό της συμμορίας. Ενδεικτικό της εξουσίας του είναι πως τα υπόλοιπα μέλη του έδιναν τα χρήματα από τη λεία τους και εκείνος τα μοίραζε στους υπόλοιπους όπως ήθελε.

Η φωτογραφία της Γεωργιανής Μαφίας 

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα βρίσκονται τα μέλη της Γεωργιανής Μαφίας, τα οποία ποζάρουν σαν πρωταγωνιστές γκανγκστερικής ταινίας. Στο κέντρο της φωτογραφίας, στο αναπηρικό καροτσάκι φαίνεται ένας από τους μεγαλύτερους μαφιόζους της Γεωργίας που είχε συλληφθεί, το 2015. Στην ίδια φωτό δίπλα στον τότε αρχηγό βρίσκεται και ο αρχηγός της συμμορίας «των ταξιδιωτών» που συνέλαβαν αστυνομικοί από το τμήμα ασφαλείας Αμαρουσίου.
Ο 53χρονος ValerianKhujadje από τη Γεωργία (φωτό), φέρεται από την αστυνομία να είναι ο… Vor v Zakone (Κλέφτης εντός νόμου) στην Ελλάδα.

Το πολεμικό παρελθόν του

Μόνο τυχαίο πρόσωπο δεν είναι ο 53χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε είχε πολεμική εμπειρία σε μέτωπα της Αμπχαζίας, ενώ έφερε τράυμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, το παράσημο, όπως έλεγαν κάποιοι.

Ηταν αυτός που είχε την ευθύνη όλου του επιχειρησιακού σχεδίου. Οργάνωνε το εβδομαδιαίο «πλάνο» επιθέσεων. Μάλιστα από Δευτέρα έως Παρασκευή άλλαζε συνεχώς τοποθεσίες χτυπήματος από Αττική σε Πελοπόννησο και από εκεί σε Στερεά Ελλάδα.

Ο ίδιος δεν συμμετείχε, αλλά πήγαινε στο σημείο του χτυπήματος. Κινούταν ωστόσο με διαφορετικό όχημα, το οποίο στη συνέχεια άφηνε μακριά από το σπίτι του, ενώ και τα κλειδιά του δεν τα έπαιρνε ποτέ στην οικία του για να μην συνδεθεί με αυτό σε περίπτωση που είχε εντοπιστεί από την αστυνομία.




Πηγή: | iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του