ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ! Έπεσε το Αφρίν στα χέρια των Τούρκων...





Γιάννης Κουτσομύτης

Έπεσε το Αφρίν - Εγκληματική η ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης
Οι τουρκικές δυνάμεις και οι ισλαμιστές αντάρτες κατέλαβαν σήμερα το πρωΐ το κέντρο του Αφρίν και πολλές συνοικίες.
Η τουρκική επιθετικότητα και κατάλυση της Συνθήκης της Λωζάνης πέρασε με την πλήρη ανοχή και σιωπηρή αποδοχή της ελληνικής κυβέρνησης. Πρόκειται για μια ντροπή και συνθηκολόγηση, οι συνέπειες της οποίας θα είναι οδυνηρές για τη χώρα. Η Ελλάδα αποδέχθηκε de facto ότι η εφαρμογή της Συνθήκης της Λωζάνης δεν είναι απόλυτη και κατηγορηματική.

Ερντογάν (προ ολίγου): Στις 8.30 πμ σήμερα υψώθηκε η τουρκική σημαία στο κέντρο του Αφρίν.

Εγκληματική και η στάση των Κούρδων. Αρνήθηκαν να παραδώσουν την πόλη στις συριακές δυνάμεις και επέτρεψαν έτσι στην Τουρκία να καταλάβει το Αφρίν αλλάζοντας το status quo της περιοχής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του