ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ/ Oι ΗΠΑ ενημέρωσαν τη Ρωσία ότι εντός 48ωρου θα χτυπήσουν τη Δαμασκό.Η Ρωσία ενημερώνει εσπευσμένα και την Τεχεράνη.



Η Ρωσία ενημερώνει την Τεχεράνη μέσω ειδικού απεσταλμένου ότι η αμερικανική διοίκηση πήρε την απόφαση να βομβαρδίσει τη Δαμασκό και θέσεις στο Λίβανο και προειδοποιεί το Ιράν γι αυτή την εξέλιξη.Ο ρώσος αρχηγός ΓΕΣ ενημερώθηκε επίσημα από τις ΗΠΑ ότι θα χτυπηθεί η Δαμασκός εντός 48 ωρών.Η Ρωσία έχει δεσμευθεί ότι θά απαντήσει αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν τηνΣυρία .

Νωρίτερα ο αρχηγός της Κύριας Επιχειρησιακής Διοίκησης του ρωσικού ΓΕΣ ο Sergueï Roudskoï είχε δηλώσει στο Rossiya 24 ότι «παρατηρούμε σημάδια προετοιμασίας για ενδεχόμενα χτυπήματα». Σύμφωνα με τον ίδιο ο αμερικανικός στρατός ήδη έβαλε επι ποδών ομάδες πλοίων επίθεσης επανδρωμένες με πυραύλους κρουζ στην Ανατολική Μεσόγειο στο Περσικό Κόλπο και στην Ερυθρά Θάλασσα.


dimpenews.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του