Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρωσικό βίντεο «ανατινάζει» το διαδίκτυο ενώ αμερικανικά πολεμικά ζώνουν την Κριμαία – RQ-4A Global Hawk «χτενίζουν» την Χερσόνησο







Κοσμογονικές εξελίξεις στην περιοχή μας προδικάζουν απίστευτες εξελίξεις ειδικά με τις κινήσεις των αμερικανικών δυνάμεων τις τελευταίες ώρες.


Θρίλερ έχουμε σε ολόκληρο πλανήτη μετά την «απασφάλιση» των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας και ενώ ελληνικά υποβρύχια αναζητούν το «ρωσικό κόκκινο Οκτώβρη» στο Αιγαίο.


Η πιθανότητα σφοδρότατης αντίδρασης των Ρώσων που βλέπουν τώρα να κυκλώνεται και η Κριμαία από αμερικανικά πολεμικά και μη επανδρωμένα οχήματα με την κατάσταση στα Στενά του Βοσπόρου να «βράζει» μαζί με το «μέλλον» του σουλτάνου Ερντογάν…κουνάει συθέμελα το μέλλον της περιοχής.

Ενώ λαμβάνουν χώρα όλα αυτά ρωσικό βίντεο με άκρως πατριωτικό περιεχόμενο και «μήνυμα» αποτελεί πιθανότατα προοίμιο για χτύπημα-απάντηση της Ρωσίας σε οποιαδήποτε ενεργοποίηση αμερικανικού σχεδίου «ρωσικής άνοιξης»…με την Ελλάδα να αποτελεί την τέλεια πολεμική βάση στα σχέδια των ΗΠΑ.






Δεν πρέπει να ξεχνάμε την «βόλτα» των Αμερικανών σε υπουργείο εθνικής άμυνας και τις προθέσεις τους για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και Λάρισας με την μεταστάθμευση μη επανδρωμένων οχημάτων που θα στοχεύουν σε Αιγαίο και Βόσπορο.

Την ίδια στιγμή έχει δοθεί εντολή για την πλήρη εκμηδένιση της τουρκικής οικονομίας με την τουρκική λίρα να κατρακυλά στα τάρταρα μετά την απόφαση διεθνούς πιστοληπτικού οίκου Fitch να αξιολογήσει ως «σκουπίδια» το τουρκικά κρατικά ομόλογα.




Η Τουρκία είναι λοιπόν ο «αδύναμος κρίκος» ενώ οι Αμερικάνοι στρατηγοί δηλώνουν προθέσεις για παγκόσμιο πόλεμο.

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε επίθεση από τη Ρωσία», δήλωσε ο επικεφαλής της Στρατηγικής Διοίκησης των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός john hyten.

«Είμαστε έτοιμοι για όλες τις υπάρχουσες απειλές, και κανείς δεν πρέπει να το αμφισβητήσει αυτό», δήλωσε ο ίδιος .


Ο στρατηγός είναι βέβαιος ότι εκτός από μια μαζική επίθεση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ρωσία δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα που η Ουάσιγκτον δεν θα μπορεί να απαντήσει.

«Με την ευκαιρία, δεν ξέρουν πού είναι τα υποβρύχια μας, τα οποία είναι σε θέση να καταστρέψουν τη χώρα τους, αν πάμε προς αυτή την κατεύθυνση», κατέληξε ο ίδιος.

Κοντά στην ακτή της Κριμαίας ρωσικά ραντάρ κατέγραψαν αμερικανικό μη επανδρωμένο όχημα RQ-4A Global Hawk.

Αυτό έγινε γνωστό από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti. Διευκρινίζεται ότι το UAV πραγματοποιούσε πτήσεις αναγνώρισης κοντά στην ακτή της Κριμαίας.



Το συγκεκριμένο μη επανδρωμένο όχημα με αριθμό 10-2043 απογειώθηκε από την αεροπορική βάση Sigonella στη Σικελία, ανέβηκε σε ύψος 16 χιλιάδων ποδών , γύριζε για αρκετές ώρες στις νότιες και δυτικές ακτές της ρωσικής χερσονήσου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στη Σεβαστούπολη το UAV κατέβηκε σε παράκτιο τμήμα σε απόσταση 30 μέτρων.

Την ίδια στιγμή το αμερικανικό ναυτικό με το αντιτορπιλικό USS Carney που διαθέτει πυραυλικό σύστημα AEGIS και είχε εισέλθει στην Μαύρη Θάλασσα στις αρχές Μαρτίου του 2018 και δοκίμασε με επιτυχία ένα νέο υπερσύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου, αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ .



Το USS Carney δοκίμασε σύστημα της LockheedMartin με την επωνυμία SEWIP Block 2 System .

Πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση των συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου του USS Carney κατά των απειλών κατά των πλοίων.

Το USS Carney διέσχισε τα Τουρκικά Στενά την ίδια ημέρα προς το Αιγαίο .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ναυτικού των ΗΠΑ, η βελτίωση του συστήματος σχεδιάστηκε για την ανίχνευση και την αντιμετώπιση της επίθεσης πυραύλων, διαθέτει συσκευή εξελιγμένου ραντάρ και δέκτη σημάτων.

Το αμερικανικό σύστημα AN / SLQ-32 Ηλεκτρονικού Πολέμου στη Μαύρη Θάλασσα επέτρεψε στον στρατό των ΗΠΑ την δοκιμή του σε ένα χώρο που κυριαρχείται από ρωσικά ηλεκτρονικά συστήματα .

Αυτό που γίνεται κατανοητό είναι ότι οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για αναμέτρηση με την Ρωσία σε όλα τα επίπεδα , και μέγα-εμπόδιο στα σχέδια τους είναι ο Ερντογάν και μόνο αυτός , όχι η Τουρκία .

Για τον Τούρκο πρόεδρο εκτιμάται ότι θα «βρεθεί λύση» το ταχύτερο δυνατό…για να συνεχίσουν οι Αμερικανοί τα σχέδια τους στην περιοχή που αποτελεί πλέον το πιο «καυτό σημείο» του πλανήτη από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του