Καταιγίδα στο Αιγαίο! Ενεργοποίηση Δύναμης Δέλτα από Καμμένο



Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα Δόθηκε εντολή ενεργοποίησης της Δύναμης Δέλτα. Η πρώτη ήταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Η δεύτερη σήμερα το πρωί περίπου στις πεντε απο τον ΥΕΘΑ Πανο Καμμένο.Δεν είναι άσχετες αυτές οι ασκήσεις ετοιμότητας αυτές τις ημέρες και δεν έχουν τον “επικοινωνιακό χαρακτήρα” που είχαν στο παρελθόν. Αυτή η περίοδος δεν προσφέρεται για “επικοινωνία”.

Η ενεργοποίηση της Δύναμης Δέλτα συζητήθηκε στο χθεσινό Συμβούλιο Άμυνας , το οποίο όπως έγραψε το Militaire.gr είχε πολύ “βαριά” ατζέντα. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “πολεμικό συμβούλιο” με τα θέματα που συζητήθηκαν και πάντως σίγουρα δεν έχει υπάρξει άλλο στο παρελθόν με τέτοια ατζέντα. Δεν είναι αφύσικο τέτοια εποχή. Αντιθέτως αυτό είναι το φυσιολογικό.


militaire.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του