ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Η πληροφορία έχει έρθει από πολλές μεριές και την έχω τσεκάρει με 3-4 από αυτές. Το αναφέρω ως ερώτημα και απλά δεν θέλω να κάνω ντόρο.
Οι Γάλλοι υπήκοοι έχουν κληθεί να επικοινωνήσουν μέσω email με την Γαλλική Πρεσβεία.
Το ίδιο οι Ελβετοί και οι Άγγλοι. Η Αμερικάνικη πρεσβεία έχει ζητήσει εγρήγορση από τους Αμερικάνους Πολίτες και επίσης πλεονάζων προσωπικό των πρεσβειών των χωρών της Ε.Ε με την δικαιολογία των προσεχών διακοπών του Πάσχα επαναπροωθειται άμεσα πίσω στις χώρες τους.
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ? ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ? ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.

Επίσης για ψάξτε κάποιους δημοσιογράφους που είναι της Νέας Τάξης πραγμάτων αν θα τους δείτε πουθενά αυτό το Σαββατοκύριακο.
Τίποτα Τραγκας ( Είναι ήδη στη Γαλλία) Τίποτα Αναστασιαδης ( Είναι ήδη Ελβετία) τίποτα Χατζηνικολαου ( Είναι ήδη στη Αγγλία).
Ποιος τους είπε να φύγουν αυτό το Σαββατοκύριακο εκτός Ελλάδος?ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: Εμεις θα λεγαμε και τα επομενα ΣΚ…
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του