ΒΓΗΚΑΝ ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ! ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ, «ΆΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ. ΚΑΗΚΑΝ ΠΕΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ. ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΉΤΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ»







Για έκρηξη στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά στον Υμηττό έκανε λόγο ένας κάτοικος της περιοχής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι στις 3:15 περίπου ακούστηκε μία έκρηξη από τη χαράδρα, όπου βρίσκονται σκουπίδια, ακούστηκε μία έκρηξη και στη συνέχεια ξέσπασε η φωτιά.




Μάλιστα ο ίδιος τόνισε πως με τον αέρα και τα μποφόρ που επικρατούσαν εκείνη την ώρα η πυρκαγιά πήρε γρήγορα διαστάσεις.
Παράλληλα ανέφερε ο ίδιος πως σε επικοινωνία που είχε με άλλους κατοίκους της περιοχής έγινε γνωστό πως 5 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές από την πυρκαγιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του