ΒΟΜΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΈΤΡΙΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΑΝ ΤΟΝ «ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ». ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)







Πολύ θυμωμένος εμφανίστηκε σήμερα στη συζήτηση στη Βουλή για την κατάργηση του ασύλου ο Αλέξης Τσίπρας, με τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ότι δεν μπήκε με εξετάσεις στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο αλλά πήρε μετεγγραφή από την Βουλγαρία.
Αργούν, αλλά σιγά σιγά όλα βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

Ο Τσίπρας δεν πέρασε στο Πολυτεχνείο με εξετάσεις. Ήρθε με μεταγραφή από βουλγαρικό πανεπιστήμιο.

Ο Τσίπρας υπήρξε ο τυπικός πρωταγωνιστής των αιώνιων φοιτητών. Έκανε 10 χρόνια να πάρει πτυχίο και δεν πάτησε ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας, αυτό το λένε οι συμφοιτητές του. «Δεν τον είδαμε ποτέ μέσα σε τάξη…».
Γράφτηκε ότι ο Τσίπρας πέρασε όλα τα μαθήματα στο ΕΜΠ με τις πιέσεις του μηχανισμού του Συνασπισμού προς τους διαφόρους καθηγητές.

Ας δούμε όμως τι έγινε σήμερα στη Βουλή

Κόντρα των δύο πολιτικών αρχηγών με αφορμή τα πτυχία τους και τις σπουδές τους
Διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη συζήτηση για το πανεπιστημιακό άσυλο στο πλαίσιο του διυπουργικού νομοσχεδίου.
Την ώρα που ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μιλούσε για το Πανεπιστημιακό άσυλο και έλεγε ότι εκείνος αποφοίτησε από ελληνικό Πανεπιστήμιο ενώ «ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δώσει εξετάσεις και πήγε απευθείας σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού», από τα έδρανα της ΝΔ ακούστηκε κάτι περί των σπουδών του κ. Τσίπρα και μετεγγραφής από τη Βουλγαρία.
« Είχα την τιμή με πανελλαδικές εξετάσεις να περάσω στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας, της Ευρώπης και του κόσμου και γνωρίζω την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται», είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή για το άσυλο και χαρακτήρισε » Αθλιότητα και FakeNews τα περί μετεγγραφής μου από τη Βουλγαρία.»
Από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ξεκίνησαν όλα
Στις 26 Μαΐου η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ με πρωτοσέλιδο της είχε παρουσιάσει αναλυτικά τις καταγγελίες των υπαλλήλων του υπ. Παιδείας
0001
1.indd
ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΤΩΝ  ΣΠΟΥΔΩΝ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ
Τελείωσε  το  Λύκειο  με  το  ζόρι,  καταλήψεις,  εγγραφή  με πολλά  λεφτά  σε  πανεπιστήμιο  της Βουλγαρίας,  μεταγραφή  – σκάνδαλο  σε  ελληνικό Πολυτεχνείο  βάζοντας  μέσον  την  καταραμένη  Δεξιά.

Επιστροφή στο σήμερα 
Ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «εσείς κύριε Μητσοτάκη δεν δώσατε εξετάσεις, πήγατε κατευθείαν σε ένα καλό πανεπιστήμιο στο εξωτερικό και περιγράψατε εδώ μια εικόνα που δυσφημεί το δημόσιο πανεπιστήμιο. Παραλείψατε να αναφερθείτε στην ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στο δημόσιο πανεπιστήμιο».
«Η σπουδή και η βιασύνη της ΝΔ να φέρει μέσα στον Αύγουστο διάταξη για το πανεπιστημιακό άσυλο οφείλεται στην ιδεολογική εμμονή της. Εμμονή που εκκινεί από την αποστροφή της απέναντι στο δημόσιο πανεπιστήμιο αλλά και όσα συμβολίζει σε πολιτικό επίπεδο», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.
Μητσοτάκης: «Πέρασα στο ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο»
«Επειδή μου ασκήσατε μία κριτική ποια είναι η επαφή μου με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Για άλλη μία φορά πιαστήκατε αδιάβαστος. Και έδωσα πανελλήνιες και πέρασα σε στο Πολιτικό της Νομικής, παρότι δεν είχα καμία πρόθεση να σπουδάσω στην Ελλάδα. Αλλά πέρασα στο ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο. Για άλλη μία φορά πιαστήκατε αδιάβαστος κ. Τσίπρα.», ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού στην επίθεση που δέχθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις σπουδές του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του