ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Mαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία -Εντολή εκκένωσης του Ξηρόκαμπου

Πυροσβεστικό στην Αρχαία ΟλυμπίαΔιαστάσεις έχει λάβει η φωτιά στην Αρχαίο Ολυμπία και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης του Ξηρόκαμπου.




Η φωτιά έχει ήδη κάψει τρία στρέμματα παρθένου δάσους. Στο σημείο επιχειρούν 112 πυροσβέστες, 33 οχήματα, 5 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 3 Α/Φ, 2 PZL, 5 E/Π, 7 υδροφόρες OTA και 2 μηχανήματα έργου. Στο σημείο επιχειρούν όλα τα εναέρια μέσα που διαθέτει ο νομός και ζητήθηκε ενίσχυση και αναμένονται από την Αθήνα και άλλα πυροσβεστικά αεροσκάφη.




Φωτογραφίες από τη φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία

Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου και σύμφωνα με το ilialive στις 15:30 υπήρξε μεγάλη αναζωπύρωση και πλέον μαίνεται ανεξέλεγκτη.







Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Στην περιοχή βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και νεοεκλεγείς δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Απόστολος Μαρτζάκλης.







Πηγή: iefimerida.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του