12 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, 2 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Θεσσαλονίκη: Νύχτα επεισοδίων, «βροχή» μολότοφ κατά των ΜΑΤ και χημικά [εικόνες & βίντεο]



Επεισοδιακή ήταν η νύχτα στη Θεσσαλονίκη, καθώς κουκουλοφόροι έριξαν «βροχή» βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ, έξω από το τουρκικό προξενείο.

Στις 2:38, περίπου 50 νεαροί βγήκαν από την πλατεία Χημείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και κινήθηκαν εναντίον των ΜΑΤ, στην οδό Αγ. Δημητρίου. Οι κουκουλοφόροι έριξαν πάνω από 100 βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival, αλλά και πέτρες.


Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους νεαρούς και τα επεισόδια διήρκησαν για περίπου μία ώρα. Από τις βόμβες μολότοφ και τις πέτρες προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στην επιχείρηση απώθησης των κουκουλοφόρων πήραν μέρος, εκτός από τα ΜΑΤ και την Ασφάλεια, αστυνομικοί των ομάδων ΟΠΚΕ και Ζ.

Η αστυνομία προχώρησε σε 12 προσαγωγές νεαρών, από τις οποίες οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Στην κατοχή των συγκεκριμένων βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Δύο από τις προσαγωγές έγιναν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και οι υπόλοιπες αμέσως μετά τη λήξη τους.



Επίθεση δέχθηκαν τα ΜΑΤ στο τουρκικό προξενείο

Πάνω από 100 μολότοφ πέταξαν οι κουκουλοφόροι

Μία ώρα κράτησαν τα επεισόδια

Από τις πέτρες και τις μολότοφ προκλήθηκαν ζημιές σε 4 ΙΧ

Φωτογραφίες, βίντεο: thestival, seleo

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του