ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ – ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)








Ως πρωτοπαλίκαρο του υποκόσμου περιγράφουν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας τον 56χρονο αυστραλό υπήκοο με καταγωγή από τον Λίβανο, που τραυματίσθηκε όταν έγινε έκρηξη στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, μια Mercedes και όχι Porsche Cayenne όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα. Πρόκειται για πρώην αρχηγό των Comancherοs, μία σκληρής οργάνωσης μοτοσυκλετιστών τύπου «Hell Angels», με έντονη εγκληματική δράση στην Αυστραλία.



Ο Amad Jay Malkoun

Ιδιοκτήτης του παγιδευμένου με εκρηκτικά οχήματος, είναι ο πρωην αρχηγός της αυστραλιανής μαφίας. Πρόκειται τον Amad Jay Malkoun, ο οποίος φέρεται να έχει δοσοληψίες και με τη ρώσικη μαφία. Όπως αναφέρουν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, έφυγε από την Αυστραλία, μετά από ξεκαθάρισμα λογαριασμών όταν και έχασε την αρχηγία από τον νυν αρχηγό της συμμορίας, Μικ Μάρεϊ, ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή.



Ο νυν επικεφαλής της οργάνωσης, Μικ Μάρεϊ
Ο Amad Jay Malkoun έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών, ήταν αρχηγός της συμμορίας από το 2013 έως το 2014, οπότε έφυγε από τη Μελβούρνη και εγκαταστάθηκε στο Ντουμπάι. Αν και εγκατέλειψε τη συμμορία, στην Αυστραλία υποστηρίζουν ότι ασκούσε ακόμα επιρροή στους «Comancheros». Στη συνέχεια, ήρθε στην Ελλάδα.
Τα παλαιότερα μέλη της συμμορίας ήταν με το μέρος του Α.J.Μ., ενώ οι νεότεροι, τάχθηκαν με τον Μάρεϊ. Η μεταξύ τους διαμάχη περιλάμβανε απόπειρες δολοφονιών και πυροβολισμούς, καθώς οι άνθρωποι του A.J.M. επιχείρησαν να βγάλουν από τη μέση το δεξί χέρι του Μάρεϊ, Ρόμπερτ Έιλ, εισβάλλοντας μέσα σε τατουατζίδικο, γαζώνοντάς τον με έξι σφαίρες. Ωστόσο εκείνος επέζησε.
Μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου στη Γλυφάδα η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μάλιστα αν είναι, όπως αναφέρουν είναι απομακρυσμένο σενάριο, ελέγχεται πιθανή σύνδεση της υπόθεσης με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα της Βούλας τον περασμένο Οκτώβριο.
2616514
Η έκρηξη στη Βουλιαγμένης με το παγιδευμένο ΙΧ 
Ο Λιβανέζος 56 ετων με αυστραλιανή υπηκοότητα τραυματίστηκε σοβαρά στις 10:10 το πρωί όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του και έβαλε μπροστά τη μηχανή σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στο ύψος της Γλυφάδας.
Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε επέμβαση στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η έκρηξη οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό, υπολείμματα του οποίου βρέθηκαν στο σημείο. Συγκεκριμένα υπολείμματα δυναμίτη εντοπίστηκαν στο σημείο της έκρηξης του αυτοκινήτου μάρκας Mercedes σε υπαίθριο χώρο πάρκινγκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα. Τώρα η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά αν η έκρηξη πραγματοποιήθηκε με τηλεχειριστήριο ή με παγίδευση του ΙΧ.
Capture

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του