Ο Πούτιν έστειλε τους «εξολοθρευτές» της ομάδας «Βάγκνερ» στη Βενεζουέλα: Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα έθεσε το Καράκας τους S-300 – Bίντεο






Δύο ρωσικά μεταγωγικά αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας προσγειώθηκαν στο Καράκας, μεταφέροντας έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο του στρατού και περίπου 100 στρατιώτες, σύμφωνα με τοπικό δημοσιογράφο που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.



Μια ιστοσελίδα εντοπισμού πτήσεων επιβεβαιώνει ότι δύο αεροσκάφη απογειώθηκαν από ρωσική αεροπορική βάση προς το Καράκας την Παρασκευή, ενώ ένα από τα αεροσκάφη αυτά απογειώθηκε από το Καράκας σήμερα Κυριακή.

Η αναφορά, επισημαίνει το Reuters, έρχεται τρεις μήνες μετά την κοινή άσκηση του στρατού της Βενεζουέλας με τον ρωσικό στρατό, στο έδαφος της Βενεζουέλας, για την οποία ο Νίκολας Μαδούρο είχε αναγνωρίσει ως σημάδι ενδυνάμωσης των σχέσεων των δύο χωρών.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χαβιέ Μαγιόρκα, στο ένα από τα δύο αεροπλάνα επέβαινε ο Βασίλι Τονκοσκούροφ, επικεφαλής δυνάμεων εδάφους του ρωσικού στρατού, προσθέτοντας ότι το δεύτερο ήταν αεροπλάνο κάργκο και μετέφερε 35 τόνους στρατιωτικού υλικού.

Ένα επιβατικό αεροσκάφος τύπου Ilyushin IL-62 και ένα Antonov AN-124 στρατιωτικό κάργκο αναχώρησαν για το Καράκας την Παρασκευή από την ρωσική βάση Τσκαλόβσκι, με ενδιάμεσο σταθμό την Συρία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Flightradar24.




Το κάργκο αναχώρησε από το Καράκας το απόγευμα της Κυριακής, σύμφωνα με την επίσης ιστοσελίδα εντοπισμού πτήσεων Adsbexchange.

Μάρτυρας του πρακτορείου Reuters είδε το επιβατικό ρωσικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Maiquetia του Καράκας την Κυριακή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη δήλωση σχετικά με τα ρωσικά αεροσκάφη.

Την περασμένη Τετάρτη ο Μαδούρο είχε δηλώσει ότι η Ρωσία επρόκειτο να στείλει φάρμακα την «επόμενη εβδομάδα».



Ενδεχομένως να πρόκειται για μέλη της “Βάγκνερ”, της ομάδας Ρώσων μισθοφόρων, οι οποίοι έδρασαν τόσο στην Ανατολική Ουκρανία όσο και στην Συρία και οι οποίοι αναλαμβάνουν αποστολές τις οποίες το Κρεμλίνο θέλει να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Tην ίδια στιγμή, σε επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκονται και οι S-300



297 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό











Προβολή εικόνας στο Twitter




ImageSat Intl.@ImageSatIntl



#Followup: #Venezuela has put the #S300 into #operational readiness, after conducting drills in February 2019 (as reported previously by #ISI).#Colombia #intelligence #Satellite #military #defence #defense #MaduroRegime #Update #imagery
112
4:57 μ.μ. - 24 Μαρ 2019
166 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter










Sotiri Dimpinoudis ❁‏@sotiridi



#Breaking: Just in - Video footage captured, One of two Russian planes that arrived yesterday at the presidential ramp in Maiquetía, in #Venezuela with 99 military personnel And the Russian Defence minister arrived, and the other aircraft with military "equipment".
185
2:01 μ.μ. - 24 Μαρ 2019
297 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter











CNW@ConflictsW



Photos of the 2 RuAF airplanes that landed in Caracas today. An IL-62 and an AN-124#Venezuela #Russia
121
12:08 π.μ. - 24 Μαρ 2019
245 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό



Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του